Publikováno Prosinec 17, 201113 r Zdravím pánové. Chtěl bych se zeptat jak demontovat vnitřní zpětné zrcátko u O1 r.v.2003 jaký nejlepší postup zvolit? Mám to i s dešťovým senzorem a stačilo by mi demontovat jen to zrcátko - Bojím se aby mi neprasklo sklo při zpětné montáži :-( Znám případy kdy se i tohle stalo i když u jiných značek aut. Samozdřejmě že jsem použil vyhledávání,ale nějak se mi to nepodařilo objevit. díky
Prosinec 18, 201113 r Já ho jakoby vylomil do strany a ono vyskočilo. Pak jsem sundal tu segrovku převlíkl přes tu kuličku zrcátko nacvakl zpět a opatrně šroubovákem navlíkl ségrovku zpět do zrcátka
Prosinec 19, 201113 r nic netrhaj ani nevylamuj. daj vsetky plasty co zakryvaju kabel dole a spetne aj s uchytom vytocis do strany aby sa uvolnilo. ja som to vylamoval a praskol som si celne sklo. potom som sa uz naucil ako sa to dava dole.
Leden 17, 20187 r poradí někdo postup jak sundat držák a znovu nalepit zpět na okno zrcátko celé upadlo a jestli sundat to staré lepidlo nebo co to je Upraveno Leden 17, 20187 r od patriq
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.