smurf Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Zdravím pánové. Chtěl bych se zeptat jak demontovat vnitřní zpětné zrcátko u O1 r.v.2003 jaký nejlepší postup zvolit? Mám to i s dešťovým senzorem a stačilo by mi demontovat jen to zrcátko - Bojím se aby mi neprasklo sklo při zpětné montáži :-( Znám případy kdy se i tohle stalo i když u jiných značek aut. Samozdřejmě že jsem použil vyhledávání,ale nějak se mi to nepodařilo objevit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Já ho jakoby vylomil do strany a ono vyskočilo. Pak jsem sundal tu segrovku převlíkl přes tu kuličku zrcátko nacvakl zpět a opatrně šroubovákem navlíkl ségrovku zpět do zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej421 Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 nic netrhaj ani nevylamuj. daj vsetky plasty co zakryvaju kabel dole a spetne aj s uchytom vytocis do strany aby sa uvolnilo. ja som to vylamoval a praskol som si celne sklo. potom som sa uz naucil ako sa to dava dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 20. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 zakryvaju kabel?? který plasty myslíš matěji? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 (editace) poradí někdo postup jak sundat držák a znovu nalepit zpět na okno zrcátko celé upadlo a jestli sundat to staré lepidlo nebo co to je Editováno: 17. leden 2018, autor: patriq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.