Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím pánové. Chtěl bych se zeptat jak demontovat vnitřní zpětné zrcátko u O1 r.v.2003 jaký nejlepší postup zvolit? Mám to i s dešťovým senzorem a stačilo by mi demontovat jen to zrcátko - Bojím se aby mi neprasklo sklo při zpětné montáži :-( Znám případy kdy se i tohle stalo i když u jiných značek aut. Samozdřejmě že jsem použil vyhledávání,ale nějak se mi to nepodařilo objevit. díky

Já ho jakoby vylomil do strany a ono vyskočilo. Pak jsem sundal tu segrovku převlíkl přes tu kuličku zrcátko nacvakl zpět a opatrně šroubovákem navlíkl ségrovku zpět do zrcátka

nic netrhaj ani nevylamuj. daj vsetky plasty co zakryvaju kabel dole a spetne aj s uchytom vytocis do strany aby sa uvolnilo.

ja som to vylamoval a praskol som si celne sklo. potom som sa uz naucil ako sa to dava dole.

• Autor

zakryvaju kabel?? který plasty myslíš matěji? díky

• 6 let později...

poradí někdo postup jak sundat držák a znovu nalepit zpět na okno zrcátko celé upadlo a jestli sundat to staré lepidlo nebo co to je

IMG_20180117_140716.jpg

Upraveno od patriq

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.