Přejít na obsah

montáž plastových podběhů felicie

o.kadlec

Doporučené příspěvky

Bať, přecedo, máš pravdu, chtěl jsem si ty plasty kdysi nalepit na formana a dostal jsem radu, že pokud mám hodně peněz, můžu si je tam nalepit - že bez nich mi ty vyvařený blaťáky vydrží asi tak 5 let než začnou kvést, ale s nima mi uhnijou nejpozdějc po 2 zimách i s plastem. Že prý za ně v zimě zateče voda se solí a v té spáře to je něco jako inkubátor na rez. Takže jsem rezignoval na parádu a jezdil jen s plechem napatlaným čímsi antikorozním a zvenku olakovaným rozstřikem k prolisu v půlce výšky blatníku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, já mluvím o plastové vložce do blatníku-podběhu, spojené dohromady s venkovním lemem - u favorita by ta vnitřní vložka neměla jinak za co držet. Našel jsem to tenkrát v nabídce jakéhosi německého prodejce ND a už jsem měl slib od kamaráda, že mi to na služebce do Dojčů sežene a koupí. Naštěstí jsem to odpískal dřív, než byly vložky na cestě do Čech...

Odkaz ke komentáři

Loni jsem dával tatíkovi na Feldu polský podběhy. U nich se příprava na hmoždinky na blatníkách nevyužije. Mají takový lem a tím částečně drží za lem blatníku. Šrouby jsem vrtal podle potřeby a "našponoval" jsem je, aby nebyly na lemu volné. Z jara je chci sundat a podívat se pod ně, jak to vypadá po dvou zimách

dscf42351.th.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...