o.kadlec Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 chci se zeptat vyvařil jsem si feldu a koupil jsem si plastové podběhy a potřebuji je tam nějak namontovat porádí mi někdo jak a kam??? prý tam jsou v karoserii originál ty plastové hmoždinky ale kde hlavně nechci ty názory jako jsem už slyšel samořezné šrouby a hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 já na autě (r.v. 97) žádnou přípravu nemám. Ale teď jsem kupoval origo blatník a ten už má na sobě navařené příslušné držáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Nejlíp dát to na tekutý hřebíky-něco jako silikon. Ale osobně bych to na vyvařený auto nedával bo to pod tím vyhnije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Bať, přecedo, máš pravdu, chtěl jsem si ty plasty kdysi nalepit na formana a dostal jsem radu, že pokud mám hodně peněz, můžu si je tam nalepit - že bez nich mi ty vyvařený blaťáky vydrží asi tak 5 let než začnou kvést, ale s nima mi uhnijou nejpozdějc po 2 zimách i s plastem. Že prý za ně v zimě zateče voda se solí a v té spáře to je něco jako inkubátor na rez. Takže jsem rezignoval na parádu a jezdil jen s plechem napatlaným čímsi antikorozním a zvenku olakovaným rozstřikem k prolisu v půlce výšky blatníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 obávám se že mluvíte o plastových lemech a ne podbězích. Vložka do podběhu se nelepí (občas je dobré, když se dá vyndat) a z hlediska antikorozní ochrany je k nezaplacení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ano, já mluvím o plastové vložce do blatníku-podběhu, spojené dohromady s venkovním lemem - u favorita by ta vnitřní vložka neměla jinak za co držet. Našel jsem to tenkrát v nabídce jakéhosi německého prodejce ND a už jsem měl slib od kamaráda, že mi to na služebce do Dojčů sežene a koupí. Naštěstí jsem to odpískal dřív, než byly vložky na cestě do Čech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 asi budou různá provedení. Jak jsem psal, mám nový origo blatník a ten má zevnitř na lemu tři držáky na ty plastové hmoždinky, podobné jako má Fabia. Takže tam se nic nelepí, ale šroubuje. Zároveň tam zůstává škvíra pro odtok vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Loni jsem dával tatíkovi na Feldu polský podběhy. U nich se příprava na hmoždinky na blatníkách nevyužije. Mají takový lem a tím částečně drží za lem blatníku. Šrouby jsem vrtal podle potřeby a "našponoval" jsem je, aby nebyly na lemu volné. Z jara je chci sundat a podívat se pod ně, jak to vypadá po dvou zimách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Přesně takhle to vypadalo v té nabídce, kterou jsem chtěl využít tenkrát i já, akorát ten lem na fáčko byl širší - vypadal podobně jako sériově prodávaný lemy jen na okraj blatníku, cca 2,5cm širokej. A nebyl to Pšonek, ale Dojč - jenže léta Páně kdysi dávno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.