oplik Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Je tam nekde? Me se jen rozsviti napis nacerpejte palivo(ci jak to je) v horni tretine displeje a nasledne zhasne... To fakt nema kontrolku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Bohuzel i octavia nema, rozsviti se ten napis plus ikona a zmizi, ale kontrolka stala neni. Da se to jeste potom kdykoliv zkontrolovat na maxiku ve stavu vozidla ( pri delsim pridrzeni packy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 kontrolku opravdu nemá, ale při každém nastartování se připomene, a při dlouhlé jízdě taky občas dá o sobě vědět, že je potřeba navštívit čerpací stanici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Pěkně mě to sere.. uvažoval jsem jestli by nešla nějak dopájet oranžová diodka pod znak nádrže u ručičky, že by se rozsvítila když bude málo paliva... ale netuším jak ji napájet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Popravdě dnes jsem na to také koukal njn, jenže informace o stavu paliva jde do budíků datově (množství paliva), ne silově, tudíž by to nešlo na nic napíchnout. A navíc by Ti osvěcovalo všechno okolo. Nebo dát nějaký spínač na ručičku palivoměru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.