AntraX0601 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Čaute lidi, potřebuju poradit, nedávno mi za jízdy začalo cosi pískat, ale jen lehce, když najedu prudčeji do levé zatáčky ozve se to hlasitěji, nevím čím by to mohlo být, akorát vím že 2 nebo 3 měsíce zpět byla měněna manžeta na levé poloose a zadní ložiska, díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Čau, Přidal bych se k tomuto problému, dělá mi to taky jedu, a lehce mi píská přední kolo, není to stále jen určité chvíle a když lehce zatočím do leva je to silnější po zatočení více do leva to utichne.Tudíš to píská při rovných kolech a mírně doleva.Auto má najeto 158 tis. podle tachm. r.v. 97 1.6 Mpi. Nic se tam teď neměnilo, přední pružiny tak před rokem a něco.(Je to pískání jako by jen chtělo něco namazat,jako by se otáčelo něco trochu nasucho) manžety jsou neporušené,těsní dobře. Jinak se teď pod auto nedostanu. Díky za nápady předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Podle popisu to vypadá na pravý ložisko předního kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Napadly mě také ložiska, poloosy.. spíš to ložisko, protože i když sem jel na volnoběh a brzdil sem tak to stále slabě sem tam pískalo, myslím tím opravdu slabě, možná si toho až moc všímám no sem už takovej lepší to podchytit hned zezačátku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimme Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Nejsem si jist jestli je to stejný problém ale taky mi píská levé přední kolo, ale ne trochu ale opravdu poctivě píská když přeřve i radio . Ozývá se to jen sem tam, občas to píská chvilku, jindy to píská klidně půl hodiny v kuse, doprovází to lehké vibrace ve volantu a v brzdovém pedálu(pochybuji že by to byla bloklá brzda, nijak se nehřeje a nepřibržďuje). Mám tam asi před měsícem měněné brzdové desky od Feroda a myslím si že jsou dost měkké protože se zřejmě sjeli o rozměr který byl na deskách stažen pilníkem na hranách, a teď prostě pískají o límec na starém kotouči. Myslím že je to ono zkusím vyměnit kotouče a možná rovnou i desky od jiné značky a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 No dělají to hodně takové dva malé pístky co bývají přidřené desky můžeš mít nové i kotouče, ale ty pístky je potřeba rozchodit nebo vyměnit -(celý třmen) apod. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimme Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 JJ s těma pístkama je tam taky problém, pravej je v pohodě, ale ten levej je zatuhlej. Už nešel ani rozebrat aby se vyčistil. Spíš se mi ale zdá že nebrzdí skoro vůbec než že by byl bloklej v lehce přibržděným stavu, ale jak bude čas tak ho taky vyměním ale asi vezmu nějakej z vrakáče protože se mi nechce dávat 1800 za novej třmen. (nemá cenu do auta moc vrážet, jezdilo kdysi u předchozích majitelů jako firemní a má nalítáno 300 - 400 tkm, bohužel už tolikrát stočená že netuším kolik přesně ale musí jezdit tak 2 roky pak už se asi rozpadne kastle ) ale to už je trochu hodně mimo téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 ... ale ty pístky je potřeba rozchodit nebo vyměnit -(celý třmen) apod. .. mmnt, ty pístky se přeci mění samostatně: a celá sada, dva pístky, šrouby a manžety, stojí 223,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimme Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Souhlasím že pístky samostatně stojí pár korun, ale bohužel už to mám v takovém stavu že už je to nerozebiratelné a musím vyměnit celý třmen http://www.automedik.cz/autodily.html?product=150979&path[]=1743566&path[]=1743571&path[]=1743608&path[]=1743959&path[]=1746686&path[]=1758363&path[]=1775386 já bych to taky raději udělal co nejlevněji ale i kamarád automechanik mi řekl že to prostě nejde rozebrat a ikdyby se to povedlo tak že už je to moc prožrané rzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 mmnt, ty pístky se přeci mění samostatně: .. mělo tam být rozchodit nebo vyměnit - popř. celý třmen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.