JaraRS Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Jedná se Oct 1, model 2002. Poradil by mě někdo prosím, kde mám hledat problém, když mě přední pravé a oboje zadní dveře vůbec nereagují při otevření? Vůbec se nerozsvítí kontrolka otevřených dveří, ani se neblikne světlo v kabině a tudíž ani po odemčení auta a otevření některých z těchto tří dveří a následovném zabouchnutí dveří se auto uzamče, protože vůbec neregistrovalo odemčení. Vše funguje jen pro řidičovy dveře. Kde jsou ve dveřích spínače?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Kde jsou ve dveřích spínače?? v samotnom zámku dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rene Drdlik Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Ahoj mám taký problem že mi nesvieti( ale raz do mesiaca blika) dioda v dverach ked otvorim dvere tak netrubi ze su svetla zaple a vnutorne svetlo mi nesveti.To mi robi dlhši čas od leta to je jeden problem,druhy je teraz pri starte sa mi zresetovaly vsetky kontrolky a niečo mi začalo vybijat bateriu.Mam octavia 1- 1,8 99 rok.ked tam dam nabitu bateriu odstavim auto na par hodin a potom max 3 km a konec.to asi bude alternator že?ale že by to auto malo taky odber po 3 km vycucat baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Kabel.svazek ve dverich Sundej - stahni prachovku, odmotej tu original protkanou silenou lepici pasku a takto prohledni vsechny dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej17 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Zdravím mám opačný problém ked zavriem 5 dvere stale mi svieti osvetlenie kufra (mám kombi) kde sa nachádza spínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 V zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej17 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) a da sa nejako zistiť či je chyba v nom? respektive aká by tam mohla byť chyba Editováno: 15. Únor 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 odpoj z neho konektor, jestli zhasne, tak je stale seply a je chyba v nem jeste muzes zavrit zamek sroubovakem a koukat co se v nem hybe, jestli to zamacke spinac jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ave já Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Taky jsem to dnes okukoval. Při zamknutí kontrolka bliká a při odemčení nesvítí ani kontrolka ani světlo stropní ani dveřní a signalizace světel taky nic. Dveře spolujezdce jen probliknou. Zadní jedny probliknou a druhé fungují. To je chaos. Mrknu na kabeláž a pak asi ty spínače. Jestli jsem to dobře pochopil, tak musí jít dolů tapec, všechno odpojit a celý zámek ven. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 a da sa nejako zistiť či je chyba v nom? respektive aká by tam mohla byť chyba Někde jsem četl, že jak je tam páčka co tlačí na cuplík mikrospínače, tak je ji třeba jakoby podložit. Že v podstatě mikrospínač ani vadný nemusí být. Až to rozebereš budeš vědět co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.