Publikováno Srpen 1, 200619 r nazdarek, netusite nekdo jestli se da k symphony s CD pripojit dalsi zarizeni(jde mi o kazetak) a pokud to jde tak na jake piny to napojim? diky
Říjen 5, 200618 r No, mám stejný problém. Byl bych ochotný jít i do té spec. audiokazety, ale byde v Symphony fungovat? Zkoušel to někdo, nebo se linkový vstup dá řešit lépe?
Říjen 5, 200618 r Audiokazeta je fajn věc - měla by fungovat - jenom ta kvalita je trochu někde jinde
Říjen 8, 200618 r Tak již mohu potvrdit že u tohoto typu autorádia "kazeta" funguje. Kvalita je subjektivně na stejné úrovni jako rádio. Žádne rušivé zvuky... Za tu cenu (200 Kč) se asi lépe line-in nepořídí.
Říjen 8, 200618 r Tak již mohu potvrdit že u tohoto typu autorádia "kazeta" funguje. Kvalita je subjektivně na stejné úrovni jako rádio. Žádne rušivé zvuky... Za tu cenu (200 Kč) se asi lépe line-in nepořídí. Kdyby někdo chtěl, mám doma nevyužitou... jestli jí teda najdu...
Říjen 9, 200618 r aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in Upraveno Říjen 9, 200618 r od Remus by skoda
Říjen 9, 200618 r no něco podobného by bylo samozřejmě lepší, ale za 150 € je to o ničem, to druhé už je lepší. Pokud by se to ovšem dalo koupit u nás?
Říjen 15, 200618 r aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-(
Únor 5, 200718 r aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Dá se to "očůrat" pomocí pár součástek... nějakej PIC a tak...
Únor 6, 200718 r aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Dá se to "očůrat" pomocí pár součástek... nějakej PIC a tak... A nevis kde bych sehnal schema???
Únor 6, 200718 r Jukni do oddeleni Elektrika, nazev vlakna je AUX-IN a tam je to napsany ;-) Upraveno Únor 6, 200718 r od (C)
Únor 6, 200718 r Jukni do oddeleni Elektrika, nazev vlakna je AUX-IN a tam je to napsany ;-) tak tak... existují různé modifikace jak pro PIC, ATmega, Motorolu a tak... co jsem tak počet... já teda spíš raděj ty microchipy - ale každému podle gusta Upraveno Únor 6, 200718 r od lukash
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.