mudra Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 nazdarek, netusite nekdo jestli se da k symphony s CD pripojit dalsi zarizeni(jde mi o kazetak) a pokud to jde tak na jake piny to napojim? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sita Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No, mám stejný problém. Byl bych ochotný jít i do té spec. audiokazety, ale byde v Symphony fungovat? Zkoušel to někdo, nebo se linkový vstup dá řešit lépe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Audiokazeta je fajn věc - měla by fungovat - jenom ta kvalita je trochu někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sita Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak již mohu potvrdit že u tohoto typu autorádia "kazeta" funguje. Kvalita je subjektivně na stejné úrovni jako rádio. Žádne rušivé zvuky... Za tu cenu (200 Kč) se asi lépe line-in nepořídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak již mohu potvrdit že u tohoto typu autorádia "kazeta" funguje. Kvalita je subjektivně na stejné úrovni jako rádio. Žádne rušivé zvuky... Za tu cenu (200 Kč) se asi lépe line-in nepořídí. Kdyby někdo chtěl, mám doma nevyužitou... jestli jí teda najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in Editováno: 9. Říjen 2006, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sita Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no něco podobného by bylo samozřejmě lepší, ale za 150 € je to o ničem, to druhé už je lepší. Pokud by se to ovšem dalo koupit u nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Dá se to "očůrat" pomocí pár součástek... nějakej PIC a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Dá se to "očůrat" pomocí pár součástek... nějakej PIC a tak... A nevis kde bych sehnal schema??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(C) Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jukni do oddeleni Elektrika, nazev vlakna je AUX-IN a tam je to napsany ;-) Editováno: 6. Únor 2007, autor: (C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jukni do oddeleni Elektrika, nazev vlakna je AUX-IN a tam je to napsany ;-) tak tak... existují různé modifikace jak pro PIC, ATmega, Motorolu a tak... co jsem tak počet... já teda spíš raděj ty microchipy - ale každému podle gusta Editováno: 6. Únor 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.