mudra Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 nazdarek, netusite nekdo jestli se da k symphony s CD pripojit dalsi zarizeni(jde mi o kazetak) a pokud to jde tak na jake piny to napojim? diky Citovat
Sita Vloženo 5. Říjen 2006 Vloženo 5. Říjen 2006 No, mám stejný problém. Byl bych ochotný jít i do té spec. audiokazety, ale byde v Symphony fungovat? Zkoušel to někdo, nebo se linkový vstup dá řešit lépe? Citovat
lukash Vloženo 5. Říjen 2006 Vloženo 5. Říjen 2006 Audiokazeta je fajn věc - měla by fungovat - jenom ta kvalita je trochu někde jinde Citovat
Sita Vloženo 8. Říjen 2006 Vloženo 8. Říjen 2006 Tak již mohu potvrdit že u tohoto typu autorádia "kazeta" funguje. Kvalita je subjektivně na stejné úrovni jako rádio. Žádne rušivé zvuky... Za tu cenu (200 Kč) se asi lépe line-in nepořídí. Citovat
lukash Vloženo 8. Říjen 2006 Vloženo 8. Říjen 2006 Tak již mohu potvrdit že u tohoto typu autorádia "kazeta" funguje. Kvalita je subjektivně na stejné úrovni jako rádio. Žádne rušivé zvuky... Za tu cenu (200 Kč) se asi lépe line-in nepořídí. Kdyby někdo chtěl, mám doma nevyužitou... jestli jí teda najdu... Citovat
Remus by skoda Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in Editováno: 9. Říjen 2006, autor: Remus by skoda Citovat
Sita Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 no něco podobného by bylo samozřejmě lepší, ale za 150 € je to o ničem, to druhé už je lepší. Pokud by se to ovšem dalo koupit u nás? Citovat
tomina Vloženo 15. Říjen 2006 Vloženo 15. Říjen 2006 aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Citovat
lukash Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Dá se to "očůrat" pomocí pár součástek... nějakej PIC a tak... Citovat
tomina Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 aux-in a nebo tento ale tem jsem si udělal a nefungoval mi aux-in By me zajimalo co je v ty krabicce... urcite to nebude nic slozityho, jen nejakej tistak, kterej se stara o to, ze si radio mysli, ze je k nemu pripojen CD-changer. Ja mam u nohou spolujezdce malej prepinac, kterym vybiram jestli ma jit signal do radia z cd changeru a nebo z externiho vstupu. Kdyz ale odpojim datovej kablik z menice tak radio do CD modu neprepnu, proto si myslim ze ten druhej "aux-in" bude na nic, dyt je to jen mini-iso konektor s dvouma cinchema - zvuk do radia sice pujde ale radio se neprepne do cd rezimu...aspon moje Gamma tak nefunguje :-( Dá se to "očůrat" pomocí pár součástek... nějakej PIC a tak... A nevis kde bych sehnal schema??? Citovat
(C) Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jukni do oddeleni Elektrika, nazev vlakna je AUX-IN a tam je to napsany ;-) Editováno: 6. Únor 2007, autor: (C) Citovat
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jukni do oddeleni Elektrika, nazev vlakna je AUX-IN a tam je to napsany ;-) tak tak... existují různé modifikace jak pro PIC, ATmega, Motorolu a tak... co jsem tak počet... já teda spíš raděj ty microchipy - ale každému podle gusta Editováno: 6. Únor 2007, autor: lukash Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.