Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vedely by ste mi niekto strucne napisat ako dat dole zadne ramienko stieraca na Fabii II ? Lebo mi nejaky idiot dolamal ramienko. Alebo mam s tym ist do servisu?

Daj dole krytku. Pod krytkou je matica ktoru demontujes a ramienko das dole. Nove ramienko a vsetko poskladas.

Ale pokud nejde dolu, tak bych ho stahnul stahovákem.

Nikdy som na to nepotreboval stahovak. :kol-31: Ci sa jednalo o predne alebo zadne ramienka-stierace. :kol-28:

• Autor

No to je v tom ze mne nejde dole. Treba ho len stiahnut dole? Inac kolko eur by mohlo stat take nove ramienko?

Musíš s ním trochu (pokud máš matici dole)zahýbat po směru stírání trošku s tím prostě zalomcovat je to nový auto a dolů to musí jít bez problémů.Jen u jednoho auta to bez destrukce ramínka nešlo a to bylo twingo tam kombinace velmi rychle korodujícího hliníku s kovovou hřídelkou udělala svoje a ten slavnej hliník byl zalitej do plastu ramínka tak ani stahovák neměl šanci.

u fábky to musí jít bez poškození čehokoliv.Jen se neboj trošku zalomcovat.

• Autor

Dakujem vam vsetkym za rady, vyskusam a potom napisem ako to slo. Zatial vsetkym Stastny novy rok 2012 !

Vedely by ste mi niekto strucne napisat ako dat dole zadne ramienko stieraca na Fabii II ? Lebo mi nejaky idiot dolamal ramienko. Alebo mam s tym ist do servisu?

Bez ohledu na hádky (viz nahoře) v dílenské příručce je toto:

post-67222-0-80810300-1325430746_thumb.j

• Autor

Takze dnes som to skusal dat dole a islo to aj bez toho stahovaka, sice tazko, ale islo(bolo to tam poriadne pritlacene). Skocil som aj do skoda servisu pre nove rameno+kryt, prave nemali na sklade takze by uz zajtra mali mat nasklade. Vyjde ma to na peknych novorocnych 25€. :kol-26:

Tak už je tady čistý vzduch a je možné se opět věnovat původnímu tématu. Pokud by nebylo možné ramínko sejmout dle popisu v dílenské příručce a bylo zapotřebí použití stahováku uvedu dva z několika typů stahováků, které jsou na trhu. Třeba zde je stahovák na ramínka stěračů: http://www.univer.cz/stahovak-raminek-steracu-058-6130-id1370

Tenhle by byl asi lepší, jenže je cenově úplně někde jinde: http://www.naradi-pro.cz/stahovak-na-sterace

Presne tak ten prvy je totalne na prd. Mal som ho. Ako prve sa stocila ta umela hmota a potom sa cely roztiahol.

• 6 let později...

Dobrý deň. Mám problém zo zadným stieračom na fábia 2 /2014. Ak ho zapnem zasekne sa v polovici a vydáva čudné zvuky (nejaké rapkanie) neviem či náhodou nebude chyba v motorčeku. Celý stierač má vôľu od skla cca 1mm. Môžem ho vyťahovať od skla tak 1,5 mm. Neviem či náhodou nebudú poškodené ozubené kolieska v motorčeku. Viete mi poradiť ako sa dostanem k motorčeku? Neviem dať dole ten kryt. Ďakujem

Ahoj, nepraskl ti náhodou stěrač v místě, kde je nasazený na hřídelce? Je v něm zalisovaná kovová objímka a kolem ní ten plast může prasknout. Pokud bys to kontroloval, opatrně s tou krytkou, abys jí neulomil. Jde mi o tu vůli, co tam máš. Nevím, jestli tam má nějaká být, sám to mám prasklý a musím vyměnit.

Upraveno od mambo

Som mal to iste u FII 2013 na jednom mieste zodrate zuby asi takto:

jh451.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.