Alias116 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Zdravím , mám dotaz je na fabii z roku 2002 ostřikovač zadního okna? , když držím páčku stěračů od sebe jako by vrčel motorek ostřikovače ale nic se neumýva\nestříká , prosím Vás kde je standartně umístěna tryska ostřikovače? jak poznám že to má vůbec ostřikování zadního skla? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 pokud mas vzadu sterac, odstrik bude na milion procent,..... a trycka je umystena v pridavne brzdovem svetle,.... a nebo ve steraci pod krytkou,..... prohledej tohle a uvdis,.... me to taky nestrika,..... problem bude asi v ucpane trysce odstrikovace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 (editace) tryska uz vim kde je , ted jen to ostatní edit : je to na obrazku ta tryska? Editováno: 31. Prosinec 2011, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 rozdelat podbeh a zjistit jesli moturek dava kapalinu ........ pokud ano,.... bude bud nekde skripnuta hadicka a nebo jak rikam,.... zacpana tryska,..... jehla snad pomuze,.. ja se na to chystam uz dva mesice ale nejak neni cas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 zkusím , pak napíšu díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 jo jo .... na tom obrazku to je ona, ta tryska,... ale mam takovej pocit ze by mela bejt cervena tahle vy\pada nejaka nemocna jak kdyby byla praskla,.... ale nevim, asi ta fotka zkresluje........ vozkousej a uvidis ale pak nevim cim by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 nejčastější problém bývá v rozpojená hadičce za motorem vpravo dole pod řídící jednotkou a hlavně by jste mohli použít již založené a vyvěšené téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 standis: to nevim, a nerikej to me ale kolegovi ja se snazim jenom poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 koukni do motoru, třeba to je tvůj případ v poho, psal jsem to pro oba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 díky , omlouvám se moc se tu/v autě/závadách nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Motorek - funkční(stříká) , byla rozpojena hadička v prosotu kde je motor , po zapojení pořád nestříká na zadní okno teď se vrhnu na vyndání brzdového středového světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 dneska to asi taky okouknu,... aspon se proberu z opileckyho stavu doufam,..... zkus treba jeste pruchodky ve dverich,.... muze to bejt treba nekde skriply,..... ja sem taky zvedav co stim bude kde to najdu v tom motoru ? ? ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 dneska to asi taky okouknu,... aspon se proberu z opileckyho stavu doufam,..... zkus treba jeste pruchodky ve dverich,.... muze to bejt treba nekde skriply,..... ja sem taky zvedav co stim bude kde to najdu v tom motoru ? ? ? ja to mel hned za ridici jednotkou ( postavis se pred auto a je to vpravo blíže k celnimu sklu) koukni se z vrchu za tu ridici jednotku , rukou se tam dostanes ze spoda za ridici jednotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miketwo Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Ještě je jeden spoj hadic u zadních levých dveřích mezi dveřmi a sedačkou pod tím krycím plastem....nejlepší je nalít vodu zapnout zadní ostřikovač, chvíli ho držet a pak počkat, kde ti poteče voda......když vpředu v podběhu před předním levým kolem, bude to nejspíš rozdělovací ventil na motorku, pokud za přední nápravou pod autem, je to ta spojka za ŘJ a pokud z prahu před zadním levým kolem je to spojka tam co jsem psal, pak to ještě snad může vypadnout v těch 5-tých dveřích a to pak teče jimi spodem...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Podle obrázku je ta triska uražená .. Záhada vyřešena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Podle obrázku je ta triska uražená .. Záhada vyřešena ten obrazek -> jsem se ptal jestli je to vubet ta tryska ,uz vim že je, sice ulomena ale z ni vubec neteče(vyčistil jsem ji ), takze problem nekde jinde takže "záhada NEvyřešena" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Ještě je jeden spoj hadic u zadních levých dveřích mezi dveřmi a sedačkou pod tím krycím plastem....nejlepší je nalít vodu zapnout zadní ostřikovač, chvíli ho držet a pak počkat, kde ti poteče voda......když vpředu v podběhu před předním levým kolem, bude to nejspíš rozdělovací ventil na motorku, pokud za přední nápravou pod autem, je to ta spojka za ŘJ a pokud z prahu před zadním levým kolem je to spojka tam co jsem psal, pak to ještě snad může vypadnout v těch 5-tých dveřích a to pak teče jimi spodem...... díky zkusím pak napíšu jestli jsem to našel nekde rozpojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 19. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2012 (editace) nafotil jsem pár fotek kde jsem spojil rozpojené hadičky , u fotky0748 je spoj hned vedle bezpečnostního pásu pod kabeláží ostřikovací soustava.rar Editováno: 24. Květen 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.