Aloof Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Dobrý den, potřebuji sehnat horní přihrádku do Fabie I místo rádia, nyní tam mám ten vysouvací šuplík. Nad něj chci dát právě tu přihrádku a vedle ten držák nápojů. Nemůžu jí nikde sehnat, všude na netu mají jen tu dolní. (pokud tam teda nejde:) Tento týden mi nějakej blb vylomil zámek u spolujezdce, do auta se nedostal, ale zámek je v loji..., tudíž na rádio kašlu. Už jednou mi ho vyndali a to šli přes sklo. Mělo by to vypadat jako na obrázku. Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Dle meho skromneho nazoru je jenom jedna prihradka,zadna vrchni nebo spodni neni. Jedna se mi doma vali, daval jsem suplik, tak kdybys mel zajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 31. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 No já mám právě tucha, že nějaká ta horní existuje. Když se podívám na ten obrázek tak ta horní je jiná než ta spodní. (kdyby tam nebyl ten šuplík). Na netu jich je spousta (cena okolo 100,-). Když sem dával šuplík tak sem jí já idi.t vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Mrknul bych do etky ale mám v háji noťas. Mě se ale zdá že je jenom jedna přihrádka. Taky se mě jedna povaluje.Kdyby si jel kolem Olomouce tak bych ti ji dal zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 (editace) Tak máš pravdu, koukal jsem do ETKY a číslo horní přihrádky je 6Y0857925 a spodní 6Y0862639 Horní jsem našel třeba tady: http://www.cc-autodily.cz/prihradka Editováno: 31. Prosinec 2011, autor: Vítězslav Rauch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 OK, díky za pomoc. Objednám si jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 jestli jsi to ještě nestihnul objednat, tak mi jedna leží v garáži, za pade + pošta je Tvoje Kdyžtak písni PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Chlapi, když už jsme v té diskuzi, poradíte mi někdo, prosím, jaké katalogové číslo má ten spodní šuplík? Chtěl bych dát pryč přihrádku a vyměnit za šuplík. Pochopil jsem, že dost z vás to tak také udělalo. Díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Vykašlí se na číslo a hledej na bazaru,bazoši a aukru. Vyděl jsem jej tam. Nový bude stát balík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Vykašlí se na číslo a hledej na bazaru,bazoši a aukru. Vyděl jsem jej tam. Nový bude stát balík. Nerad bych, aby mi dorazil nějakej sedřenej klump, ale asi to risknu, teď jsem našel novej za cca 1100 Kč :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Chlapi, když už jsme v té diskuzi, poradíte mi někdo, prosím, jaké katalogové číslo má ten spodní šuplík? Chtěl bych dát pryč přihrádku a vyměnit za šuplík. Pochopil jsem, že dost z vás to tak také udělalo. Díky za radu... kdyz uz menis, mas ve svy stavajici prihradce gumovou rohozku? Mam za to, ze tam neco takovyho je, ale na vlastni oci jsem to jeste nevidel, potreboval bych jestli to muze nekdo potvrdit popr. zda to ma i katalogove cislo dle ETKY ( zda je moznost objednat samostatne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek_1.4 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Tak jsem kvůli Tobě vylezl z postele a zašel na dvůr do auta. Rohožka tam je a má číslo 6Y0857938 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Já tam tu gumovou rohožku měl.Někde se mě to doma ještě povaluje i s tou přihrádkou.Musel bych to pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 myslim ze bych doma horni prihradku mel mit i s vnitrni gumovou vystelkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 horní přihrádka nemá gumovou podložku, tu má jen ta spodní, je to vidět v prvním postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 mam ji tam kupoval sem ji primo ve skodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 dukaz misto slibu takhle to mam ve druhy fabce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 nojo, ale ona tam nepasuje, prostě je pouze ta spodní podložka daná nahoru... Ta spodní přihrádka má osazení, tudíž do ní ta podložka zapadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 (editace) nevim ale obednal sem si horni prihradku a ptal se me jestli chci s protiskluzou upravou tak mi dali tohle Editováno: 3. Březen 2014, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 no ale vždyť tam máš horní přihrádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 sory preklep horni prihradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.