rcx Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Dobry den, nenasel by se tu nekdo z Brna, idealne z Lesne ci okoli, ochotny vycist data? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Třeba já, ideálně domluva přes telefon, jsem přímo z Lesné........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcx Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Dekuji vsem za nabidky a pomoc, v tuto chvili jiz mam 'vycteno a smazano'. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMcz Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 ahojte, mam stejnou zadost. Někdo z Brna a okoli, kdo mi vycte a pripadne smaze chyby? Octavia 2 (MR2007), 1,9TDI 77kW Pokud se někdo najde, nechte mi vzkaz a ja se ozvu (email, telefon ....). Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.