Henry.RS Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Dobrý den, nevíte za někdo opraví originální sedačku ve Fabii RS? mám roztržený kousek svrchní vrstvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Mě sedašky dělal Alessio. Teď ho tuším najdeš na Octavia foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Díky moc, ale vůbec nevim jak ho mám najít .. oprava už jsem ho našel Editováno: 8. leden 2012, autor: Henry.RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hegesak Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 mate nekdo na nej jeste kontakt??taky bych potreboval sedacku opravit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.