jiricekt22 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) zdravím vas asi první lambda že? EDIT: jo jo a ranni start skačou otačky po 10 vteřinach ok Editováno: 10. leden 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekt22 Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 (editace) jo jo tak nova lamba od škodovky rozvody napinaky tlumiče,svíčky a kabely,hadice sani, čidlo telploty,chladič,olej fitry,nastřik naprav,nemrzka,hadice vody a jde se jezdit!snad to bude dobry Editováno: 13. leden 2012, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne ty svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ahoj, občas mi VAG vyhodí taky tuhle hlášku + většinou ještě příliš bohatou směs. Motor mám stejný, ale s LPG.Jinak auto startuje dobře, ale po zahřátí začne pocukávat, hlavně při přidávání plynu, ale občas malinko cuká i při plynulé jízdě, při přidávání také občas jakoby "pufne" do výfuku. Dělá to i na benzín/samo méně znatelně, ale dělá/. O lambdě přemýšlím, ev. cívka, zapolovací kabely a vzduch. klapka- něco z toho by to mělo být. Budu rád za jakékoliv zkušenosti, a čím se to vyřešilo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekt22 Vloženo 28. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2012 jo j o je to tedy lamba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ahoj, byla to ta lambda hned za motorem, nebo ta zadní???? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Tak, a teď mám to samý... 180t km, neprošli emise. Sonda před katem (odpovídám si sám :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Ja mam BFQ 2009 od nova a tiez sa mi zo zaciatku vysvecovali emisie.V zaruke menili obe lambdy,palivove cerpadlo a este nieco len uz nepamatam. Teraz po 360tkm viem ,ze ak sa kontrolka zasieti a po niekolkych startoch zhasne bola to sporadicka chyba.Tuto chybu mi stale vypisuje. Taktiez vidim ,ze to nemalo vlyv na chod motora spotrebu. Ja si kontrolujem lamdbu v 31.kanali meranych hodnot.Mala by byt v rozsahu cca 0.998 do 1.999 a hlavne musi byt ,,ziva,,.Hodnoty sa musia menit cca kazdu sekundu Teraz som bol na emisnej a s povodnym katom,nidy som nenastavoval skrtiacu klapku a bez problemov.Staci vymazat chybu lambdy z pamate tesne pred stk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Nojo, ale teď čtou i readness kody a když chybu vymažu před emisema( jako vždy), tak je mám špatný a neprojdu. Prý má lambda zvýšený volnoběh+je mimo rozsah... Někde to přisává trvale vzduch a mám bohatší směs. Zkusil jsem u vzduchového filtru ucpat přívod do motoru, ale ten jel dál a někde to syčí jak přisává, budu pátrat kde. Navíc to drží volnoběh perfektně, jede skvěle a klidně, jen se rozsvěcí kontrolka a kod 16514... Kdysy to taky za studena blblo, jako se tu často píše, ale odstranil jsem to nádrží nového benzinu, starý byl asi "zvodnatělý" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Musis mat tesne styri vyvody za klapkou a to co pred klapkou je menej dolezite Podtlak brzd,egr ventil,podtalova mini klapka a vyvod na aktivne uhlie Mozes po jednom vyvode upchat docasne a vyskusat sa povozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 JJ budu zitra zkoušet. Připadá mi, že to syčí někde vpředu u svíček. Pod to plastové sání se párkrát lezlo. ( taky jsou v nich vstřiky pro lpg, třeba některý vstup netěsní)..Zlatý pravidlo : hledej tam, kde se něco dělalo, mockrát se mi ( nejen u auta) vyplatilo. Koupím start spray a postříkám to, dnes jsem to dělal lihem a nic, asi to není to pravé, a benzínem , natvrdo, se mi moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Tak žádné falešné sání jsem nezjistil, sice po ucpání sání rukou motor nechcípne, jen sníží otáčky-takže evidentně někde musí přisávat... A taky výfuk nic moc. Jeden vlnovec je trochu očouzený a taky je voda ve spoji mezi katem a středním výfukem, takže asi moc netěsní. Tak zase nic nevím... Na readness je to kromě ohřevu sond všechno špatný. Neví někdo po kolika najetých km se readness načte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Ak toto je tvoje maximum co dokazes ,rak jediinou dobrou radou je servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Servis? Nikdy! (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.