davcatuma Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Hledal jsem téma, ohledně plastu a nenašel. Potřebuji zjistit zda budou pasovat plasty z krátké F1 do combi F1. Mohu koupit černý sedačky + tapecy + spodek palubky + veškeré plasty... ale jsou z F1 sedan a já mám F1 combi. Sedačky pasovat budou to vím na 100% přední tapec také, zadní prý NE! spodek palubky ANO a boční plasty?? to nevím :-( nemá někdo zkušenost?? děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 zadní tapecy taky sedí, jen bych byl opatrný s tím plastem pod zadním sedadlem tam by se to mohlo lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 no zadní tapece by být stejné neměli!! prý jsou v combi kratší, než v sedanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 tak máš pravdu zadní tapece jsou jiný, combi má jiný než sedan a hatchback. Ten plast pod zadní sedačkou (kryt podběhu) je opravdu jinačí jak jsem už psal. Vše, co je do konce zadního sedáku je stejné, pak se to začíná lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malybrko Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Jak píše Drewie, zadní tapece jsou úplně jiné. Na combi se nevejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 ale sedáky a opěradla jsou stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 jojo, ty jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 to by mne zajimalo v čem jsou jiné dveře combi a sedanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 sedan by měl mít stejné dveře a tapece jako hatch...combi se od nich liší délkou -kratší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 zadní tapec je v combi kratší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 11. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2012 jj už sem to dnes měřil... jinak nevíte, zda jdou tapeci nějako rozdělat? vrchní část od té látkové, nebo je to jeden kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 je to svařené nebo slisované k sobě to bych asi nerozdělával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 je to jeden kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.