Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 je to divný takovejch závad najednou nechápu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Pokud by nebyl olej v převodovce, nebo by ho tam bylo razantně málo - nešlo by řadit skoro vůbec a hlavně by převodovka hučela jak velmi špatná ložiska v kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TDI Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Asi to bude vše řidičem. Převodovka nehučí, jen ty rychlosti tam někdy musím dávat jakoby opatrně. Dá se nějak zkontrolovat hladina oleje v ní ? Podle osoby, která mi měnila "nálev" v počítači to zjistit prakticky nemohou, protože jediné co vidí je počet "flashů" na jednotce. To řazení tipuju na opotřebenou spojku, přeci jen jezdím převážně po městě a to je pro spojku záhul. Otázkou je co všechno ta rána odstartovala za nemoce. Ale byl to retardér a né rokle. Ještě mám dotaz : Zabouchnu jakékoliv dveře v autě a vzadu v blatníku něco cvakne jak zámek od centrálu - je to možné nebo si to auto už ze mě dělá prdel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) a není to zámek nádrže třeba , na převodovce je kontrolní šroub Editováno: 14. leden 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TDI Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 .... zkusím odposlechnout .... jsem po novém blatníku (pustil jsem starší paní na přechodu a byl jsem neprodleně a spravedlivě ztrestán rozezlenou fábií ze zadu). bylo spraveno fušersky, ale neměl sem sílu se hádat. Platila pojišťovna zběsilého jezdce. Ale pak sem si všimnul, že když zabouchnu zadní levé dveře (za řidičem) tak v blatníku něco cvakne. Až mi kamarád řekl, že to z blatníkem nemá co dělat že cvaká zámek ..... Ale jaký a proč to netuším. Centrál a zámky fungují normálně. Ty škodovky se nějak horší. Jezdil sem s fabii 1.9 sdi i 1.2 htp a nikdy jsem nic neřešil ..... prostě sem jezdil a jezdil (SDI 200 tis.) a 1.2 (250 tis.) bez poruchy, snad jen spojka, ale jinak bez poruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.