Přejít na obsah

... tupé rázy od náprav

3TDI

Doporučené příspěvky

Asi to bude vše řidičem. Převodovka nehučí, jen ty rychlosti tam někdy musím dávat jakoby opatrně. Dá se nějak zkontrolovat hladina oleje v ní ?

Podle osoby, která mi měnila "nálev" v počítači to zjistit prakticky nemohou, protože jediné co vidí je počet "flashů" na jednotce.

To řazení tipuju na opotřebenou spojku, přeci jen jezdím převážně po městě a to je pro spojku záhul.

Otázkou je co všechno ta rána odstartovala za nemoce.

Ale byl to retardér a né rokle.

Ještě mám dotaz :

Zabouchnu jakékoliv dveře v autě a vzadu v blatníku něco cvakne jak zámek od centrálu - je to možné nebo si to auto už ze mě dělá prdel ? :kol-33:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... zkusím odposlechnout .... jsem po novém blatníku (pustil jsem starší paní na přechodu a byl jsem neprodleně a spravedlivě ztrestán rozezlenou fábií ze zadu).

bylo spraveno fušersky, ale neměl sem sílu se hádat. Platila pojišťovna zběsilého jezdce. Ale pak sem si všimnul, že když zabouchnu zadní levé dveře (za řidičem) tak v blatníku něco cvakne.

Až mi kamarád řekl, že to z blatníkem nemá co dělat že cvaká zámek .....

Ale jaký a proč to netuším. Centrál a zámky fungují normálně.

Ty škodovky se nějak horší.

Jezdil sem s fabii 1.9 sdi i 1.2 htp a nikdy jsem nic neřešil ..... prostě sem jezdil a jezdil (SDI 200 tis.) a 1.2 (250 tis.) bez poruchy, snad jen spojka, ale jinak bez poruch :kol-34:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...