DonnJarda Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Chci si udělat stahování oken přes DO a nevím jakou mám komfortku. Hledal jsem hledal a asi špatně a nebo to nikde není ale potřeboval bych vědět jak zjistit jakou mám verzi. Jde to zjistit i bez VAGu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 když chceš dělat stahování oken tak musíš mít i kabel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Jde to zjistit i bez VAGu ? Samozřejmě! Očima. Ale jak píše Milhausek, chceš dělat okna, musíš mít kabel, máš kabel, není problém mít VAG, nemáš/nechceš VAG, není problém to zjistit samotným MKM, nemáš kabel, neuděláš okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 pokud máš při otevření dveří na budíku kontrolku otevřených dveří máš 3. generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Kabel mám, VAG taky, a mám tam Maxidot takže to vypadá na tu 3 generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 tak to pujde na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Kabel mám, VAG taky, a mám tam Maxidot takže to vypadá na tu 3 generaci. Tož máš všechno. Nevím na co čekáš? Jen aktivovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 (editace) Fajn, Fajn kabel má teď sice pučenej kámoš, ale v pondělí si pro něj jedu a pak se do toho pustím a nejen do těch oken. Jak jsem zjistil existuje ještě hodně věci co se tam dá ješte nastavit takže si stím pohraju a uvidíme co vše stoho vymáčknu !!! Editováno: 13. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 vymáčkneš asi jen autolock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensej1984 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) No s vagom len to zamykanie.Na okna potrebujes Motordiag Komfort Manager.Ako uz pisal Wojnar v skratke MKM. Editováno: 14. leden 2012, autor: sensej1984 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Ještě jde povoli/zakázat bliknutí směrovek při zamknutí/odemknutí a povolit/zakázat "akustickou indikaci" při zamknutí/odemknutí. První jsem nezkoušel, nemám důvod, druhé nemůžu, nemám alarm tudíž nemám sirénku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.