Publikováno Leden 12, 201213 r Chci si udělat stahování oken přes DO a nevím jakou mám komfortku. Hledal jsem hledal a asi špatně a nebo to nikde není ale potřeboval bych vědět jak zjistit jakou mám verzi. Jde to zjistit i bez VAGu ?
Leden 13, 201213 r Jde to zjistit i bez VAGu ? Samozřejmě! Očima. Ale jak píše Milhausek, chceš dělat okna, musíš mít kabel, máš kabel, není problém mít VAG, nemáš/nechceš VAG, není problém to zjistit samotným MKM, nemáš kabel, neuděláš okna.
Leden 13, 201213 r Kabel mám, VAG taky, a mám tam Maxidot takže to vypadá na tu 3 generaci. Tož máš všechno. Nevím na co čekáš? Jen aktivovat!
Leden 13, 201213 r Autor Fajn, Fajn kabel má teď sice pučenej kámoš, ale v pondělí si pro něj jedu a pak se do toho pustím a nejen do těch oken. Jak jsem zjistil existuje ještě hodně věci co se tam dá ješte nastavit takže si stím pohraju a uvidíme co vše stoho vymáčknu !!! Upraveno Leden 13, 201213 r od DonnJarda
Leden 14, 201213 r No s vagom len to zamykanie.Na okna potrebujes Motordiag Komfort Manager.Ako uz pisal Wojnar v skratke MKM. Upraveno Leden 14, 201213 r od sensej1984
Leden 14, 201213 r Ještě jde povoli/zakázat bliknutí směrovek při zamknutí/odemknutí a povolit/zakázat "akustickou indikaci" při zamknutí/odemknutí. První jsem nezkoušel, nemám důvod, druhé nemůžu, nemám alarm tudíž nemám sirénku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.