branik5 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 poprosim vas o pomoc uz 2 roky neviem prist na chybu a vag mi nic nevypisuje ale ked je vonku vlhko tak auto mi nedrzi volnobeh pokial sa nezohreje potom funguje OK a ked ho necham na 10 min vypnuty tak zas to iste ale robi to iba ked je vlhko fakt uz neviem co moze byt za chybu... kabelovy zvezok mam odmotany uz som vymenil aj zapalovaci modul ale stale to robi to iste je to dost neprijemne v takom vlhkom obdoby ked sa clovek niekde ponahla... neviete mi poradit cim to moze byt??? je to Fabia 1.4 16v 74 kw rocnik 2000 kabelovy zvezok bol davany novy v roku 2006 za kazdu radu vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 VAG => kontrola čidel v sacím traktu, kontrola servomotorku a snímacího potenciometru škrticí klapky, kontrola potenciometru plynového pedálu, kontrola zapalovacích cívek. A musí se to udělat když je vlhko - to znamená třeba rozprašovačem stříkat vodní mlhu před vstup vzduchu do sání nebo postřikovat motor - rozprašovač koupíš v potřebách pro zahradníky a zahrádkáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 18. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2012 dakujem dobry napad vyskusam to hned ked bude trosku teplejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.