Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, měl bych dotaz v posledni době jsem na své O1RS zjistil, že okolo 5000 otáček mě přestane táhnout turbo....... nemáte s tím někdo nějakou zkušenost??

Eště se chci zeptat jak je to se seřízením ventilu???? Seřizují se na tomto motoru???? a jestli ano tak jake jsou vule??

Předem Děkuji...

Test váhy vzduchu a turba, bych doporučil, udělat log skupiny 3,10,11, najdi kopec, rozjeď to na 4q při 1500ot., dej plnej plyn a drž co to půjde, max. stačí 3500-4000ot. žádne přeřazování, žádné ubírání plynu. U TEBE TEDA NAD 5000 OTAČEK, I KDYŽ JA TOLIK NEVYTAČÍM SVŮJ MOTOR. Sorry jsem si nevšiml že to není FI RS.

Upraveno od VAG BoBo

Neboj se motor vytočit :D mu to neuškodí když je zahřátej, aspoň ho tak pěkně vymeteš. Btw. když vytočíš 1.8T na 4q do maxima tak valíš 200km/h :D

Z kopce :kol-28:

EDIT:

Jo a motor má hydraulické samočinné seřízení ventilů.Pokud by ti náhodou něco pod víkem klepalo ,tak to dělají právě "hydroštely".

http://www.auto-pilo...ro-1230360.html

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

200 km/hod z kopca chodi mozno tak ropak :)

1,8T v pohode na 4-rke do max. otacok 200km/hod da. Na 3-jke mam odskusanych 150 :S

Uuž se těším až si to taky někdy zkusím...Ale dokud nebudu mít nové gumy a komplet podvozek po Go tak to nerisknu...

Holt jsem posera :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.