Přejít na obsah

Nefunkcní mlhovka-zadní

Marek007

Doporučené příspěvky

Caute potrebval by som radu: mam fabiu combi 1,9 tdi r.2005 moj problem pozostava s toho pred casom mi prestala ist zadna hmlovka. Odobral som krit ziaroviek a zistil som ze ziarovka bola vypalena. Kupil som novu ale stale to nefunguje. Skontroloval som poistku je OK. Na displeji mi zobrazi zapnutie hmlovky ale nesviety. Skusal som premerat kabel, kt. vedie prud ku hmlovke a ukazalo mi ze tam nejde ziadna stava. Som bezradny neviem si s tym dat rady

Nema to nahodou dake rele za poistkami alebo suvis s taznym?

Dakujem za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je dost možné, že máš zásuvku tažného s odpojováním mlhovky na autě.

Měl jsem to tak na feldě. Koukni pořádně na zásuvku, jestli v drážce pro zástrčku není takový kolík, který se právě zasunutím zástrčky zatlačí a rozpojí mlhovky na autě.

Může se tam dostat bordel a kolík zůstane "viset" i po odpojení přívěsu.

Odkaz ke komentáři

Mně (na Roomu) nesvítily zadní mlhovky kvůli redukci z 13pinové zásuvky na 7pinovou - na autě je 13pinová zásuvka (origo tažné domontované dodatečně servisem včetně kabeláže) s vypínačem mlhovek a pro připojení "české" 7pinové zástrčky pro vlek se musí vložit redukce. Já si toho nevšiml a jezdil jsem se zastrčenou redukcí = zadní mlhovky jsem měl vypnutý.

Odkaz ke komentáři

Koukni pls do té zásuvky. Třeba opravdu máš s tím vypínáním a teď to vyskočilo.

Zasa to prestalo ist skusil som pohybat s kablami zastrci pri taznom. Zrazu to zacalo ist. V sobotu som to rozobral vystriekal som to kontaktnym sprejom ale ten koli som nenasiel. Zatial to funguje ale do kedy?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...