Vlso Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 DObrý deň. Mám problém pri riadený spiatočky musím veĺmi silno a buchnuť doslova o lavu stranu ako sa riadi spiatočky aby mi ju zaradilo vždy sami podarí až na 4 až 5-tý pokus zaradiť inak radí jednotku. bola v servise povedali ž eničo dotiahli a radilo to dobre,, chcem sa opýtať či mi neviete poradiť nechem ju vkuse dávať do servisu. ďakujem. a ak je takáto téma nehnevajte sa nemám čas hladať. ďakujem vopred za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 skús zhodiť manžetu u radiacej páky,urob ten pohyb pri zaraďovaní spiatočky a uvidíš či tam nie je niečo povolené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlso Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ďakujem za radu problém som vyriešil pri motore.. neviem ako by som to nazval proste tam je ten mechanizmus riadiacej páky a pekne 123 klucikom som to dotiahola ide to zatial pekne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.