kodemi.:R Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-7...9053975339&q=z3 nejlepší je asi konec Citovat
TomasB Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 kterej parchant mně natočil? Ale už jsem to viděl dávno Citovat
kodemi.:R Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Vloženo 4. Srpen 2006 dneska sem to BMW ocumoval a je to kousek poradny cary zadna skodovka ale drahy jako prase Citovat
Fido Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Zdálo se mi, že mu to nějak dost ustřeluje v zatáčkách - hold není to Octávka.... Citovat
HonzaKLE Vloženo 1. Září 2006 Vloženo 1. Září 2006 Z toho plynou tato ponaučení: - pro motorkáře: auto motorkou nezastavíš! - pro plechovkáře: motorce neujedeš! Jinak ten polda byl sebevrah, ale jezdit umí nebo uměl (jestli není mrtvej, při takovým životním stylu by se nebylo co divit) Citovat
Host MichalF Vloženo 1. Září 2006 Vloženo 1. Září 2006 - pro plechovkáře: motorce neujedeš! Stacilo lehounce pribrzdit a motorku mel fprdeli :-) .. doslova :-) To uz by asi neustal ;-) Citovat
Martinoslav Vloženo 1. Září 2006 Vloženo 1. Září 2006 Ty blaho, jsem z toho videa spocenej jeste ted Fakt HUSTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! BMW si s tou motorkou krasne pohravalo a musim uznat, ze to jelo fakt slusne. Motorkce by nikdy neujel, to je jasny, ale hral si s tim bengosem jako kocka s mysi Citovat
Eugen Vloženo 5. Září 2006 Vloženo 5. Září 2006 Pěkné video.By mě zajímalo za kolik to potom měl.To přišel asi o body Citovat
BENY Vloženo 8. Září 2006 Vloženo 8. Září 2006 (editace) no na tom Z z tech zadnich pneu asi moc nezustalo podle toho co za sebou nechaval. Editováno: 8. Září 2006, autor: BENY Citovat
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Vloženo 8. Září 2006 bejt tím policajtem, tak bych se na to ani nevys..l v takovým provozu. Citovat
kodemi.:R Vloženo 9. Září 2006 Autor Vloženo 9. Září 2006 Pěkné video.By mě zajímalo za kolik to potom měl.To přišel asi o body nebo rovnou ridicak Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.