kodemi.:R Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-7...9053975339&q=z3 nejlepší je asi konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 nádherné čumendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jj Stojí za to vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 kterej parchant mně natočil? Ale už jsem to viděl dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 dneska sem to BMW ocumoval a je to kousek poradny cary zadna skodovka ale drahy jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zdálo se mi, že mu to nějak dost ustřeluje v zatáčkách - hold není to Octávka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Jo Ghost rider mam celou serii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 MAAAAAZEEEEEEEC!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Z toho plynou tato ponaučení: - pro motorkáře: auto motorkou nezastavíš! - pro plechovkáře: motorce neujedeš! Jinak ten polda byl sebevrah, ale jezdit umí nebo uměl (jestli není mrtvej, při takovým životním stylu by se nebylo co divit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 - pro plechovkáře: motorce neujedeš! Stacilo lehounce pribrzdit a motorku mel fprdeli :-) .. doslova :-) To uz by asi neustal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Ty blaho, jsem z toho videa spocenej jeste ted Fakt HUSTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! BMW si s tou motorkou krasne pohravalo a musim uznat, ze to jelo fakt slusne. Motorkce by nikdy neujel, to je jasny, ale hral si s tim bengosem jako kocka s mysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 ako sa daju odtial stiahnut tie videaa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Pěkné video.By mě zajímalo za kolik to potom měl.To přišel asi o body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jj pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) no na tom Z z tech zadnich pneu asi moc nezustalo podle toho co za sebou nechaval. Editováno: 8. Září 2006, autor: BENY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Tak to je hustej mazeeec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 bejt tím policajtem, tak bych se na to ani nevys..l v takovým provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Pěkné video.By mě zajímalo za kolik to potom měl.To přišel asi o body nebo rovnou ridicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.