Mili9 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Zdravim chlapi mam tady jeden problem ohledne maxidotu na me O1 , r.v.2002 LK face. Po chvili jizdy jsem zpozoroval ze maxidot kdyz se zatopi a na climatroniku mam max. teplotu nastavenou tak cca po 45min mi zacina mizet kontrast na maxidotu je to urcite tim teplem ale nedokazu si vysvetlit proc se to deje. Mozna v tu dobu to nebylo tak vychytany a melo to svy mouchy. Dekuji za kazdy postreh a za zpravu jak to vylepsit nebo neco s tim udelat. Udelal sem fotku jak jsem jel z Prahy do Jablonce nad Nisou cca hodina cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Vadný displej Někdo tady na foru nabízel samostatně dipleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 naozaj je to na vymenu displeja? ja mam na vekom maxiku v lete v lavom hornom rohu rovnaky problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.