Publikováno Srpen 3, 200619 r Zdravím, máte někdo zkušenosti s přestvbou Octavie z pravostranným řízením dotažené z Anglie na levostrannou? Co je potřeba všchno vyměnit, jak je to náročné a na kolik by to tak vyšlo? Případně jak je to s přihlášením zakového auta u nás v ČR? Díky za jakékoliv odpovědi a názory a zkušenosti.
Srpen 3, 200619 r Škodovka to nepovoluje Mno nevím. Známý má někoho kdo to vozí a on mu to předělává... CO já vím tak neměl jediný problém... ON mi říkal...např. 1,9 Sdi s klima rv 2000 za 80 tis. + 30 tis. předělání
Srpen 3, 200619 r 30? Tak to bych asi pridal. Proč myslíš? Díly z vrakoviště a plno se toho dá použít když je to symetrický
Srpen 3, 200619 r Zdravím, máte někdo zkušenosti s přestvbou Octavie z pravostranným řízením dotažené z Anglie na levostrannou? Co je potřeba všchno vyměnit, jak je to náročné a na kolik by to tak vyšlo? Případně jak je to s přihlášením zakového auta u nás v ČR?Díky za jakékoliv odpovědi a názory a zkušenosti. Na 100% se to neoplati.
Srpen 3, 200619 r oPLATIT se to oplatí,ale najdi si to,dnes jsme o tom diskutovali hodně.škodovka zakázala přestavbu.Jsou týpci co to dokáži přihlásit načerno,ale potom ty komplikace??
Srpen 4, 200619 r Autor Dobra, tak jsem tedy pochopil, ze se to nevyplati, ze to legalne nejde prihlasit a je s tim spousta prace. Ipresto by me ale zajimal presnejsi vycet toho, co se vsechno musi vymenit a predelat. Diky.
Srpen 4, 200619 r Autor Slohovku psát nebudu,nezlob se,protože je to k ničemu Prosimte, proc se nechces podelit o vedomosti s ostanimi, urcite by se nasli i jini, ktere by to zajimalo. Nemusis psat zadnou slohovku, ale jen jednoduchej vycet. Prosim zkus to. Diky.
Srpen 4, 200619 r proč psát něco,když to není u nás povoleno?? ty voe u nas neni povoleno veci na autech . od toho to je aby se to porusovalo neeeeeeeeeeeeee.
Srpen 4, 200619 r Takže jen krátce: svazek vnitřní + motorový světla dělící stěnu samo palubovku+spodek mimo spodního tunelu,spodní A sloupky řízení,pedály vč.posilovače brzd,brzdové trubky Mozky stahovaček držák ŘJ motoru,držák Komfortky,páčku otevírání kapoty a já nevím co ještě všechno
Srpen 6, 200619 r Autor Takže jen krátce:svazek vnitřní + motorový světla dělící stěnu samo palubovku+spodek mimo spodního tunelu,spodní A sloupky řízení,pedály vč.posilovače brzd,brzdové trubky Mozky stahovaček držák ŘJ motoru,držák Komfortky,páčku otevírání kapoty a já nevím co ještě všechno Diky
Květen 27, 200718 r Takže jen krátce:svazek vnitřní + motorový světla dělící stěnu samo palubovku+spodek mimo spodního tunelu,spodní A sloupky řízení,pedály vč.posilovače brzd,brzdové trubky Mozky stahovaček držák ŘJ motoru,držák Komfortky,páčku otevírání kapoty a já nevím co ještě všechno Diky Uz si vem jenom takovou kravinu,jako jsou sterace,na pravostranem se nataci do prava...Takze i motorek na sterace....Asi to nebude zadna sranda....
Květen 30, 200718 r Můj názor je ten, že bych do toho určitě nešel. Vidina levného auta nepředčí spolehlivost a papírovou legalitu.
Březen 30, 200916 r Já mám Rso Dovezené z anglie a překop Stal 10tis zl v PL s tim ze to tady jde normalne prihlasit??nebo se to predela...prihlasi v polsku a pak prihlasi tady??diky
Duben 2, 200916 r Uz su na to i dokonca autobari co to predavaju kompeltne prerobene a papierovo vysporiadane napr.tu je jedne z mala a ma dokonca v ponuke kombi rs a podla budikov je to byvale policajne britske auto http://www.flycars.cz/aktualni-nabidka-voz...-rs-1-8t-kombi/ Upraveno Duben 2, 200916 r od peterkocur
Duben 3, 200916 r Uz su na to i dokonca autobari co to predavaju kompeltne prerobene a papierovo vysporiadane napr.tu je jedne z mala a ma dokonca v ponuke kombi rs a podla budikov je to byvale policajne britske auto http://www.flycars.cz/aktualni-nabidka-voz...-rs-1-8t-kombi/ tak to ale nechapu jak to udelaj legalne kdyz to skodovka nepovoluje
Duben 3, 200916 r tak to ale nechapu jak to udelaj legalne kdyz to skodovka nepovoluje No neako to spravia,dnes som sa rozpraval s kamaratom poliakom co vozy auta do polska tam to preroby a preda u nich to ide normalne prepisat a octavie su vraj na prekop najlepsie,bezproblemovo a najlacnejsie
Duben 3, 200916 r Moje neteř měla taky octu od Anbl. policajtů a bylo to přestavené u nás a taky legal, akorát nevím jak to udělali už to koupila hotové. A nejvíce se vydrbyla, ža světla svítili na druhou stranu, tak musela investovat Byla to myslím 2002 nebo 2001 a koupila to jaksi za 90000, ale už to zas prodala, byl to strašny žďorb
Duben 3, 200916 r No ked bola od policajtov tak musela mat i nieco viac najazdene a tan kto to predaval tak sa urcite nesral s tim aby prerabal i svetla ponevac vedel ze sa asi toho zbavy a preda.
Duben 3, 200916 r tak to ale nechapu jak to udelaj legalne kdyz to skodovka nepovoluje a ten zámek na dveřích spolujezdce,asi to bude legální a kompletní přestavba jako nebudu říkat co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.