Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, máte někdo zkušenosti s přestvbou Octavie z pravostranným řízením dotažené z Anglie na levostrannou? Co je potřeba všchno vyměnit, jak je to náročné a na kolik by to tak vyšlo? Případně jak je to s přihlášením zakového auta u nás v ČR?

Díky za jakékoliv odpovědi a názory a zkušenosti.

Škodovka to nepovoluje ;)

Škodovka to nepovoluje ;)

Mno nevím. Známý má někoho kdo to vozí a on mu to předělává... CO já vím tak neměl jediný problém...

ON mi říkal...např. 1,9 Sdi s klima rv 2000 za 80 tis. + 30 tis. předělání

30? Tak to bych asi pridal.

30? Tak to bych asi pridal.

Proč myslíš? Díly z vrakoviště a plno se toho dá použít když je to symetrický

popisováno v jiném tématu dnes

Zdravím, máte někdo zkušenosti s přestvbou Octavie z pravostranným řízením dotažené z Anglie na levostrannou? Co je potřeba všchno vyměnit, jak je to náročné a na kolik by to tak vyšlo? Případně jak je to s přihlášením zakového auta u nás v ČR?

Díky za jakékoliv odpovědi a názory a zkušenosti.

Na 100% se to neoplati.

oPLATIT se to oplatí,ale najdi si to,dnes jsme o tom diskutovali hodně.škodovka zakázala přestavbu.Jsou týpci co to dokáži přihlásit načerno,ale potom ty komplikace??

• Autor

Dobra, tak jsem tedy pochopil, ze se to nevyplati, ze to legalne nejde prihlasit a je s tim spousta prace. Ipresto by me ale zajimal presnejsi vycet toho, co se vsechno musi vymenit a predelat. Diky.

Slohovku psát nebudu,nezlob se,protože je to k ničemu

• Autor
Slohovku psát nebudu,nezlob se,protože je to k ničemu

Prosimte, proc se nechces podelit o vedomosti s ostanimi, urcite by se nasli i jini, ktere by to zajimalo. Nemusis psat zadnou slohovku, ale jen jednoduchej vycet. Prosim zkus to. Diky.

proč psát něco,když to není u nás povoleno??

proč psát něco,když to není u nás povoleno??

ty voe u nas neni povoleno veci na autech . od toho to je aby se to porusovalo neeeeeeeeeeeeee. kol118

Takže jen krátce:

svazek vnitřní + motorový

světla

dělící stěnu

samo palubovku+spodek mimo spodního tunelu,spodní A sloupky

řízení,pedály vč.posilovače brzd,brzdové trubky

Mozky stahovaček

držák ŘJ motoru,držák Komfortky,páčku otevírání kapoty a já nevím co ještě všechno

• Autor
Takže jen krátce:

světla

dělící stěnu

Mozky stahovaček

držák ŘJ motoru,držák Komfortky,páčku otevírání kapoty a já nevím co ještě všechno

Diky

• 9 měsíců později...
Takže jen krátce:

světla

dělící stěnu

Mozky stahovaček

Diky

Uz si vem jenom takovou kravinu,jako jsou sterace,na pravostranem se nataci do prava...Takze i motorek na sterace....Asi to nebude zadna sranda....

Můj názor je ten, že bych do toho určitě nešel. Vidina levného auta nepředčí spolehlivost a papírovou legalitu.

• 1 rok později...

Já mám Rso Dovezené z anglie a překop Stal 10tis zl v PL :)

• 1 měsíc později...
Já mám Rso Dovezené z anglie a překop Stal 10tis zl v PL :)

s tim ze to tady jde normalne prihlasit??nebo se to predela...prihlasi v polsku a pak prihlasi tady??diky

Uz su na to i dokonca autobari co to predavaju kompeltne prerobene a papierovo vysporiadane napr.tu je jedne z mala a ma dokonca v ponuke kombi rs a podla budikov je to byvale policajne britske auto

http://www.flycars.cz/aktualni-nabidka-voz...-rs-1-8t-kombi/

tak to ale nechapu jak to udelaj legalne kdyz to skodovka nepovoluje

No neako to spravia,dnes som sa rozpraval s kamaratom poliakom co vozy auta do polska tam to preroby a preda u nich to ide normalne prepisat a octavie su vraj na prekop najlepsie,bezproblemovo a najlacnejsie

Moje neteř měla taky octu od Anbl. policajtů a bylo to přestavené u nás a taky legal, akorát nevím jak to udělali už to koupila hotové. A nejvíce se vydrbyla, ža světla svítili na druhou stranu, tak musela investovat lol Byla to myslím 2002 nebo 2001 a koupila to jaksi za 90000, ale už to zas prodala, byl to strašny žďorb :smich:

No ked bola od policajtov tak musela mat i nieco viac najazdene a tan kto to predaval tak sa urcite nesral s tim aby prerabal i svetla ponevac vedel ze sa asi toho zbavy a preda.

a ten zámek na dveřích spolujezdce,asi to bude legální a kompletní přestavba jako nebudu říkat co :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.