Kovar Pavel Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Zdravím všechny příznivce motorismu Mám takový problém když dám zpátečku, tak se mi všechny kontrolky ztratí a když dám jakou koliv rychlost, tak nic, tak se chci zeptat čím by to mohlo být mám tam origo senzory jestli by to dělali oni? A někdy to chcíplo když jsem dal zpátečku. Díky za odpovědi už si nevím rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 tak očividně spínač zpátečky sepne něco, co by sepnout neměl. Případně sepne něco, co pak v elektrice dělá bordel. takže čistě teoreticky to může být: * obligátní vyhnilý kabelový svazek * vadná (špatně zapojená) ŘJ parkovacích senzorů - pípají, když couváš? * tuším, že spínač je propojen s BSG Bude to chtít udělat výpis s VAGu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 (editace) Když couvám, tak pípají normálně, ale když chci nastartovat a mám tam zpátečku, tak to nejde (točí, točí, ale nechytne) Editováno: 27. leden 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 (editace) A ještě jsem zjistil když chci ostříknout okno, ale nemám to nastartované, tak taky se mi ztratí všechny kontrolky a když nastartuju tak mi to jde normálně ostříknout jaký program mám použít na tu kontrolu mám akorát ten čínský kabel :( Editováno: 27. leden 2012, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Mi to přijde, jako by někde, pravděpodobně na tom čidle, byl zkrat na kostru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 (editace) jo, ale kde? Neni někdo poblíž Jindřichova Hradce kdo by se mi na to podíval?? už fakt nevím kde to mám hledat není problém dojet Č.B. - Jihlava Editováno: 29. leden 2012, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matoss Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 zdravím, mam takovy problem na fabii mě na přístrojovce prožhavují kontrolky serva,předních mlhovek i když tam nejsou zabudovany a ted se k nim přidaly airback.Vše funguje tak jak má.Na vag jsem to mel připojeny a žádna chyba se neobjevila.Začalo mi to trochu vybíjet baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Nikdo není od Českých Budějovic a nebo od Jihlavy kdo by mi s tím pomohl a nebo poradil kde hledat závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Nikdo neví já už jsem vyzkoušel všechno a pořád nic :( a už si nevím rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Nikdo neví já už jsem vyzkoušel všechno a pořád nic :( a už si nevím rady Já ti bohužel neporadím,ale pokud se tady nikdo nenajde,budeš se muset obrátit na nějaký servis.Jsou holt věci,na které jsme krátcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 jo jo, ale díky dneska jedu do servisu a snad už to vyřeším už je to pro zlost, ale beztak to bude nějaká kravinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Tak dneska jsem byl na PC a žádnou chybu jsem tam nenašli, tak už jedině teď zbývá, aby jsme vyndali baterku, filtr a šli pěkně po kabelech jestli není někde překlepaný a nebo překousaný od myši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Měl jsem to a bylo to ořechem ve spínací skřínce.Když jsem ji rorebral-nic podezřelého jsem nezjistil,ale po výměně za novou -OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.