Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,asi před měsícem se mi z ničeho nic samovolně rádio vypnulo a po opětovném naskočení se na displeji ukázala tato hláška (viz.foto) Rádio normálně funguje,na maxi-dotu zobrazuje.Sem tam to někdy na chvilku naskočí,ale jinak je to na displeji pořád.Může někdo poradit?Díky.

post-11552-0-51960200-1327621518_thumb.j

nezkoušel jsi nahrát češtinu?

• Autor

originál ,,flash CD´´nemám,mám jenom přepálený,ale když ho tam dám,tak to nedělá nic

a zkoušel jsi něco přehrávat?

• Autor

• ne,DXko bere jenom mapy

• 2 měsíce později...

Zdravím, mám úplně stejný problém jako logis. Tento stav u mě nastal samovolně při zapnutém rádiu bez jakéhokoli zásahu. Kde se dají sehnat či stáhnout nějaký flash CD nebo něco podobnýho čím bych se to mohl pokusit napravit. Díky za odpověď.

• 2 měsíce později...

Stejny problém. Nevíte někdo jak to opravit? Díky

můžu opravit, ale musím mít navi na stole

Díky. Už jsem se spojil s Milhauskem, ale problém je ten, že je z Čech a docela mě tlačí čas s opravou. Sice jezdí tady k nám, ale neví kdy dorazí. Neví někdo o někom, kdo opravuje tyto navigace DX Superb v okolí Ostravy? Díky za jakékoliv info či tip... :kol-47:

COSBY !!!

Díky, poslal jsem mu zprávu. Snad se ozve... :kol-47: a myslíš, že by se mi Cosby na to podíval, opravuje takové věcičky?

• 3 týdny později...

Zdravím, nikdo se nenajde na Ostravsku a okolí, kdo dělá do DX navigaci? Cosby to už nedělá... Díky za jakékoliv informace... ;)

• 8 měsíců později...

Zdravím lidí mam dotaz povedlo se ki zablokovat rádio dz a kód vím ale newim co udelat když rádio nereaguje pořadí někdo

je tam více možností, bud tam chybí kabeláž - nepustí zadat kod, nebo nechat radio hodinu zapnuté se zapnutým klíčkem

Milhausku, tohle ale slyším poprvé, spíš kdybys řekl odpojit, počkat do druhého dne, tak jo. Pokud je to origo radio namontované z výroby, tak se čekat nemusí a ani pin to nechce, je to prostě nakodovaný na VIN, takže ani po odpojení a připojení aku to kod nechce. Pikolík má zřejmě dodělávku z jiný káry, asi tam něco namačkal blbě a radio se zablokovalo

Pokud si je jistý, že to není čorka z burzy, zajde do Škodovky a tam mu to odblokujou - tedy jak píše brc.majkl

Mám DX origo z výroby a PIN to chce po každém odpojení baterky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.