Publikováno Leden 27, 201213 r dvakrat jsem zkazil kod a radio se zablokovalo a ted s tim nejde nic delat. kod uz jsem nasel. jak se zbavit napisu, aby jsem mohl psat kod. prosím poradte mi. diky.
Leden 27, 201213 r musíš počkat určitej čas. Mám návod jen na MS 202 , ale bude to podobný Pokus - prodleva 1...............10 sec 2..............1,5 min 3.................5min 4..............21 min 5.............1.5 hod 6................6 hod 7..............24 hod 8..............24 hod
Leden 27, 201213 r Ne. Stejně by se po hodině vyplo. Musí bejt jen napojený na napájení-bejt v autě, klidně bez klíčků a v zamčeným.. Nepomůže ti, když odpojíš a pak připojíš baterku.
Leden 27, 201213 r Autor nejhorsí na tom je, že už to trvá dva dny a na displeji mi svítí jen dva zkažený pokusy. uvidíme později. Upraveno Leden 27, 201213 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Leden 27, 201213 r Uvidíš. Nebo pak odpojit rádio od napájení-nebo baterku na 24hodin a pak to zkusit znova. Ale víc ti reknou odborníci přes elektro. Vaša-Prostějov, Cosby-Štramberk, Milhausek-Humpolec, Rolbař a Ferda-Praha a další
Leden 27, 201213 r Autor Uvidíš. Nebo pak odpojit rádio od napájení-nebo baterku na 24hodin a pak to zkusit znova. Ale víc ti reknou odborníci přes elektro. Vaša-Prostějov, Cosby-Štramberk, Milhausek-Humpolec, Rolbař a Ferda-Praha a další díky. tak zatí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.