Tvrdoch Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Zdravím vas panove jsem mezi vama novej a i novej majitel Skody Superb. Jsem z neho nadsenej ale mam problemek po ujetí cca 15 kilometru mi zacne nejak divne hucet z motoru je to slyset cca do 2000 otacek jak pri pridani plynu na miste tak i pri pomale jízde. Je to tip-tronic. Zvuk je trosku podobny vetraku pridam plyn a zacne to hucet.. nevím co by to mohlo byt napadlo me servo je to podobny zvuk.. Strasne vas prosim o rady Dekujii mockrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Nikdo nic?? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Ten dotaz jsi napsal včera tak nečekej hned nějaké reakce. Uvědom si, že je víkend a spousta lidí není doma. Tak se podívej na servo jestli tam máš dost oleje. Taky můžeš zkontrolovat vzduchové hadice jestli ti to nepřisává někde vzduch. Zkus ten zvuk nahrát a dát ho sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Když říkáš že je to podobné ventilátoru tak možná sepla viskózní spojka ventilátoru. Naplno sepnutá je při teplotě spojk. elementu 85°C . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Tak se vam omlovam. Jo jo skusím ten zvuk nahrat a dat ho jsem.. Oleje tam mam dost.. A zeptam se jestli nevite kde je cerpadlo na servo jestli je to ze zadu pohanene rozvodama nebo zepredu klasickym klínakem? Me totiz prijde ze ten zvuk vychazí ze zadu motoru.. jak mile to pujde nahraju ten zvuk... Este se jednou omlouvam za mou nedockavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Servo je na drážkovém řemenu, vpředu nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Tak ted jsem skousel este jednu vec nechal jsem auto trosku vychladnout nastartoval ho a dokud jsem nezatocil volantem tak se ten zvuk neozval ale po zatocenim volantem se to opet obevilo... Tak ja opravdu nevím asi to vydim na servis at si tam stim nejak poradi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Koukal jsi jestli tam máš olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Jo koukal jsem a mam tam olej. prave je mi to divne .. Auto je dovoz z nemecka origo serviska ze skodovky a ma najeto teprva 160 tisic.. je to rok 2005 8 mesic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Este mi doslo ze jsem pred 5 dny nechal chipnout motor u firmy www.autochip.eu a od te dobi to pozoruji a prijde mi to ze to je cimdaltim hlasitejsí.. Tak ais nejrozumnejsi bude zavolat tam a rict ze to dela nejakou neplechu co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Tak to tam rovnou zajeď. Ani tam nevolej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Asi se tu teď do mně všichni pustíte, ale proč někdo proboha nechává chipovat 2.8čku ? Z vlastních zkušeností bych řekl, že na české silnice je 2.8čka nastavená tak akorát.....no jak vidno, asi ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Agony,kde si splašil ty zadní světla ????? jinak sorry že to není k tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Jo jo zitra tam jedu a urcite dam vedet jak jsem pokrocil.. A jak jsem to vyresil zatim vsem moc dekuji za ochotu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Agony,kde si splašil ty zadní světla ????? jinak sorry že to není k tématu Už si přesně nepamatuju kdy, ale kupoval jsem je na aukru od nějakého borce z Moravy, byť až tady jsem zjistil, že ty světla už tady jeden člen s drobnou kosmetickou upravou mel a pujde pravdepodobne o ty same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Tak dneska v Auto chipu zadna zmena tak uvidime co my reknou v pondelí u Mechanika... Zitra do toho jde montovat LPG uz aby to bylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 5. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Tak opet na vas jdu z dotazem jestli nekdo musel menit Servo cerpadlo tady na tom motoru a kolik popripade stojí tento díl dekuji moc. Dneska my bylo receno a i sam s mechošem jsem zjistil ze jde o servo cerpadlo. Dekuji za nejake rady klucíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 (editace) Čerpadlo není takovej problém vyměnit a dá se pořídit cca kolem dvou a půl talíře ;-) Editováno: 4. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 9. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Jo jo to mas pravdu dneska mi prijde stalo me 3 tisice + 500 servo olej a 500 stovek za vymenu tak je to pohodicka ja budu spokojenej ze budu mit klid v aute a ne hucení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Co se týče plynu, tak je zde vlákno v sekci Fabia, řešíme tam všechny škodovky s LPG. Moc superbů tam myslím není, tak tam hoď nějaké info co máš za systém, spotřebu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Tak jen hlasim ze zavada s hucením odstranena vyslo me to na 4 tisice. Bylo to opravdu tim Servo Cerpadlem a to ze zvuk vychazel ze zadu motoru a hodne se ozyval v interieru za to muze to ze supík ma rizení v horní casti auta tudiz to bylo hodne slyset. Tak ted jsem opet spokojen. Tak snad uz si na me nevymyslí nic jineho:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanxl Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Zdravím páni mal tu niketo problém s 2.8čkou ako ja??? Kedsa zahreje nechce štartovat a niekedy si samé drží vysoké otáčky okolo 2tisic a viac už som menil čidlo na teplotu a mám tam teraz originálnajskor bol klud a teraz to začalo a robí to stále a nepravidelne Skuste poradit Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 (editace) Tvrdoch: kde jsi delal ten chip tuning co te to stalo a poznas to na vykonu?co spotreba diky za info Editováno: 19. Únor 2012, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 26. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Chip jsem delal v praze u autochip a zadnej velkej rozdil a spotreba se ani nehla takze si myslím ze u tejtoho motoru zbytecna investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Tvrdoch: No, to si osobně myslim taky :-)) Chip nechme těm, co to "brutálně táhne vocpoda" , tedy ropákům ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.