Tvrdoch Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Tak tak ropaci ho vyuziji mnohem více :-) nam to akorat protahne penezenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Což vataře s V6kou zas tak pálit nemusí :-D :-D :-D Důvod editace: necituj předchozí příspěvěk !!! Editováno: 24. Březen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 CartmanXL - nech si na diagnostice překontrolovat ještě jednou to čidlo teploty chaladicí kapaliny. Já ho po 14 dnech ze záhadného důvodu měnil opět a od té doby klid. A taky jsem vyčistil klapku, takovým sprejem. Od té doby mám klid. v této oblasti. Agony a Tvrdoch - Jel jsem v "čiplé" 2.8 V6 a nic zvláštního. Pak jsem sedl do své a zjistil jsem rozdíl. To lehké navýšení jakoby lehce pomohlo převodovce, ale hlavně pomohlo motoru nad 4500 otáček. Vyšší hlučnost jsem přikládal sportovnímu filtru KN. A taky tomu, že motor je blíž své hranici. No a pak jsem si to otestovali na dálnici. A bohužel s každým přeřazením mi Sup s čipem lehce poodskočil a nad 220 mi začal i trošku ujíždět. Tak je otázkou co ti tam nahráli, nebo si počkej na jiného supa 2.8 svez se s ním a pak zpět se svým. Ale každopádně si myslím, že za těch pár koníku nebo kroutáku to kluci nestojí. Na "čipování" jste si měli koupit 1.8 turbo :-D čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Čus pánové, uškodí mi v autě svíčky na lpg, když budu jezdit jen na benzín a kde je palivový filtr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 ahoj, určitě bych dal originální. i na lpg jsem měl vždy origo a bylo to vždy lepší jak LPG svíčky. měl jsem NGK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Mě jde o to, že kvůli přestavbě na E85 jsem tam dal nové lpg svíčky a vracím to na benzín, tak jestli je musím vyndat, přece jenom nebyly zadarmo. Ještě bych pro jistotu chtěl vyměnit palivový filtr, je náročný ho vyměnit u motoru není jako u nafty, je někde pod autem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Palivový filtr je u pravého zadního kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Čao pánové Kvůli té zasr..é přestavbě na E85 mám furt problém se chcípáním auta, takže to tu trochu rozpísnu: - auto jsem měl asi měsíc doma a bez problémů - po přestavbě odešlo hned první den palivové čerpadlo - sehnal jsem levnější čerpadlo údajně ze Španělska a nechal rovnou vyměnit pal. filtr - po ujetí 30 km poprvé chcíplo po minutě chytlo a takhle na trase 20 km nejmíň 15 krát ! - druhý den předěláno zpět na benzín a asi 300 km v cajku - samozřejmě když jsem vytáhl rodinu, tak auto po 10 km zdechlo, zjistil jsem, že byla vypadlá hadička k čerpadlu, nasazeno, nastartováno - dalších 70 km v poho, pak mi opět zdechlo a asi po dvou minutách chytlo a 60km v pořádku - dnes do práce (20km)nic z práce kousek od baráku znova chcíp po minutě start a dobrý Prosím o rady, či tipy Já si myslím, že to neorigo čerpadlo je šucka a tím jak mi to na ten ethanol furt chcípalo, tak jsem ho načal a brzy odejde úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 přesně, chce to pořádný čerpadlo, na tom neušetříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 (editace) Problém bude v tom, že E85 rozleptává naše hadice, jelikož na to nejsou stavěné. Tak si projdi celý palivový systém a koukni se, jestli někde nepřisáváš :-) Nejhoší je, že to může být jen v nějaké poloze, či určitém náklodu - hondě štěstí! Editováno: 5. Březen 2013, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Dnes jsem objednal origo čerpadlo, protože to pravděpodobně bude tím, snad Ale systém prolezu a doufám, že je vše v poho, vždyť ten ethanol tam nebyl ani tejden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Zdravím pánové, Prosím o radu, která řada válců je označována jako první a druhá? Z pohledu řidiče. 2,8 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.