Kaskordio Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Nějak mě to nejde pod fus, aby to tak bylo. Ale nejspíš jediná možnost. S čidlem zpátečky to vypadá tak: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jh-pop Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Ahoj kluci , mám Fabii 1,9 TDI , po odšroubování "zátky šestihranu " při výměně je potřeba starý olej vytáhnout stříkačkou ? Nebo je na to jiný fígl ? Díky za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Menil som teraz po 20 rokoch a odjazdenych 140 000 km hlucne dvojlozisko na prevodovke/brejle/ a pri tej prilezitosti vymeneny aj olej v prevodovke....musim pochvalit,ze opat krasne tichucko a radi sa hladucko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opicca Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit s výběrem správného oleje do převodovky Fabia 1 16V 55kW BKY a v jakém obejmu. Rovnou 2L koupit, že? VIN: TMBJC26YX54236868 Moc Vám všem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opicca Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Olej převodový originál Škoda G060726A2 1l | Bonatrade je to on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března @opicca Příspěvky jsem ti přesunul do existujícího tématu o této problematice. Měl by to být ten G 060 726 A 2 z odkazu. Zkus si ještě projít tohle téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opicca Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.