Přejít na obsah

Námraza uvnitř v autě


DonnJarda

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové mám taký nechtěný problém ! Z mojeho auta se stala "lednička" a to doslova!! To že mi auto nechce ted při -17 startovat tak na to sem si zvykl ale dnes po práci přijdu k autu a co nevidím. Skla na autě byla namrzlá, ale jenom na mojem. A to už bylo -5. To není to nejdivnější, bylo to namrzlé ZEVNITŘ.

Po otevření dveří u řidiče mě málem kleplo úplně ... Tam ten bok kde jsou pojistky a do pulky kopule palubních budíku a kousky dveří byla taky námraza. Naštěstí vedle me stála taky octavka která taky přijela ve stejnou dobu ráno jako já a ta byla naprosto v pohodě jak v létě. Tož obejdu i ostatní auta a nic jenom já! no kolega jak mě viděl ten byl v křečích (no to si zas zejtra vyslechnu)

Chtěl jsem hodit fotku ale při focení sem byl tak nasranej že sem nevyfotil nic ! Tak sem tam stál z nastartovaným autem 10 minut ventilátor na full a nic ! nechtělo to ani dolů tak sem na sklo přiložil dlaně, udělal 2 šišokolečka a jel. Každý na mě čuměl to bych vám fakt prál nikdy nezažít !

Nevíte čím to mohlo být ? Okna byla zavřena a všechny dveře zavřené a podotýkám, že ta námraza byla i na oknech v zadu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To zatékaní .... mohly by to být louže od sněhu v gumových koberečcích ? když jezdím mám zaplý ofuk i na nohy a u nás je sníh takže tam mám vodu furt ! ale tohle se mi ještě nestalo aby mi namrzlo celý auto. Ten pylový filtr koupím hned zejtra !!! :kol-47:

Jestli se mi to stane i zejtra tak to vyfotím at vidíte jak vypadá lednička značky "škoda" :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysuš auto, sem tam i v letě zapomeň na klimu a otevři okno a bude dobře. Dělá to obzvlášť když vás jezdi třeba víc do práce, ale ty boty oklepat o sebe ne o prahy auta, jinak budeš za chvíli řešit jiný problém.

Editováno: , autor: Wojnar
Automatická barva písma.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prodat no i když ho mám chvili tak nad tim fakt nekdy uvažuju ! ale uvidíme je to první zima s tímto autem tak na to beru ohled!

Jinak vysušit to budu muset o víkendu rozhycuju garáž dám do auta teplomety, vyměním filtry a žhavící svíčky, nastíkám na skla tu břečku proti namrzání a uvidíme Nějak ty mrazy snad přečkáme !!! ................ ale ten ceresit fakt možná zkusím :lol::'>

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem tu námrazu zevnitř zažil při těch -15 taky. I když né na zadním okně ale na předním a bočních to bylo. Vzniko mi to tehdy když jsme jezdili na lyže a v autě se vozily lyže lyžáky atd, které byly i po očištění vždy trochu od sněhu. Voda se hold začala odpařovat jak se v autě zatopilo, ale né natolik aby zmizela celá.....Potom na druhý den jsem zažíval to co ty u té práce. Vyřešil jsem to tak že jsem dal auto do garáže otevžel všechny dveře a nechal pár dní tak. Vlhkost zmízí a je klid. Myslím že když všechno vysušíš budeš mít od námrazy pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dnes stejná situace a tak jsem si to vyfotil :lol::'> Tož už od 3 hodin topím v garáži + v autě mám teplomet tak jsem zvědavej jaká bude situace zejtra ! No pravda je že když jsem vytahoval gum koberec tak vněm bylo ledu až hrůza a těch šutrů z posypu co se tam nanosilo z bot no děs :doh

post-70407-0-76390300-1328122822_thumb.j

post-70407-0-45871600-1328122837_thumb.j

post-70407-0-02340400-1328122846_thumb.j

post-70407-0-02882700-1328122855_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci Tě strašit, ale jen tak to teď nevysušíš. Je to celkem na dlouho.

Do garáže, pootevírat dveře, gumy/koberečky ven a sušit, sušit, sušit. Pokud možno nějak odvětrat samotnou garáž, nebo alespoň sem tam pořádně vyvětrat. A zase topit, větrat, větrat, topit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dneska když jsem přišel odpoledne k autu tak bylo zamrzlé ale už né tolik jako včera Tedy zlepšení a proto hned co jsem dojel z práce jsem opět roztopil garáž, takže veřím že ještě párkrát autu dopřeju teplo domova a bude to dobré :kol-47:

Po výplatě koupím new palivák a žhaviče a bude zas startovat jak za mlada !!!

to Under: topím a přitom mám v autě na podlaze horkovzdušný větrák !!!

Editováno: , autor: DonnJarda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skus se podívat pod kabinový filt,jesli nemáš zaseklou klapku vnitřního okruhu,já to řešil minulý týden(ůplně stejně to vypadalo-zamrzlo všude),pak jak jsem měnil fitr jsem si všiml,že mám zavřenou klapku.Na climatroniku vnitřní okruh nezapnutý a přece klapka zavřená.Tak jsem vytáh kaslík,zohhýbal táhlo a je po problému.Teď jezdím na 2čárky ofuku a v pohodě.A to parkuju venku.

Editováno: , autor: milan1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No blbost to Ondrero není, taky bych si nechal pootevřená okýnka páč pak by byl klid, ale firma je v takej prdeli kde jak na sviňi je kousek ulice kde je "černo" a to i tak se bojím tam parkovat ! a oplocené parkoviště bohužel nemáme. Když přijíždím domu tak 2 km baráku stahnu mírně okna a když dojedu a zaparkuju tak je otevřu tak na pulku a jdu dom. Pak přes DO po hoďce vytáhnu okna pěkne z tepla domova a mám klid. Ale tak zima snad už začne polevovat !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...