Přejít na obsah

chyba 16804

Jankulin

Doporučené příspěvky

Buď te zdrávy chlapy tak jsem po repasu hlavy na 1.2 htp 40 kw a auto šlape běží konečně na 3 a i drží volnoběh,ale oběvila se mi záhadná chyba 16804 malí učinek katalizátoru tahle chba se mi neukazovala když byla špatná hlava,ale po repasu hlavy se mi začla tahle chyba oběvovat.Když smažu tu chybu tak cca po 30 kmse ta chyba oběvý znova. Katalizátor je rok starý. Poradte mi jsem z tohodle auta už bezradnej tak mi zkuzte poradit díky moc za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam obavu ze to inac neporiesi. katalyzator dostal na frak tym, ze ventil prepustal nespaleny benzin a ten potom doharal v katalyzatore. zalezi od toho, ako dlho s tym tak jazdil. mozno este skusit ho vypalit. ked dobre ohreje motor, treba ho vytocit poriadne a prehriat, vyhnat z neho pavuky. mne to asi na 1 tisic km pomohlo a check prestal svietit. nakoniec sa to ale vratilo, tak som ta supol pouzity katalyzator z druhej ruky, vymazal chyby a je pokoj. odvtedy som nalietal 5 tisic a stale ok.

Odkaz ke komentáři

Kluci a nešlo by to obejít jinak než výměnou katalizátoru ?? Mě se to nějak nezdá když hlava byla v háji tak tahle chyba se nikdy neukázala a najednou když je hlava v pohodě tak najednou tu chybu to vyhazuje ?? Řekně te mi svůj názor děkuju . Že z ničeho nic je male účinek katalizátoru?? Děkuju předem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...