Publikováno Únor 1, 201213 r Ahoj, chci se zeptat na jednu věc. při řazení na vyšší rychlost mi vyletí otáčky a auto nemá skoro žádný tah, stejně tak pokud chci výrazně zrychlit, otáčky vyletí ale motor netahne ani při 3-4 tis. až za chvili zabere ale moc se mu nechce. mam podezření že je spojka v hají, tak se chci zeptat jak zjistím že je k.o. a taky mi příjde divné že to začalo zničeho nic.nemuže to být třeba nejaké čidlo nebo něco takového. díky za rady
Únor 2, 201213 r pokud přidáš plyn a jen vylítnout otáčky aniž by auto adekvátně zrychlilo, klouže spojka (v tom nejlepším případě). u toho není co víc řešit. mohlo ti třeba povolit gufero a olej zachcal lamelu nebo se odehrálo nějaké mechanické poškození spojky (u fábií se občas utrhne střed lamely)
Říjen 9, 201212 r Mne sa stalo ties nieco take podobne ties pri zosliapnuti plynu ma snahu tahat a zrazu vyletia otacky a nema tah može to byt ta spojka v haji???
Říjen 9, 201212 r je to na 99% tak, jak píšeš. může být třeba mastná lamela, ale každopádně to asi bude muset ven
Říjen 10, 201212 r Ale nie vzdy mi to roby niekedy to taha ako dive uplne bes problemov len sem tam sa mi to stane
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.