michalhajek Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Ahoj, chci se zeptat na jednu věc. při řazení na vyšší rychlost mi vyletí otáčky a auto nemá skoro žádný tah, stejně tak pokud chci výrazně zrychlit, otáčky vyletí ale motor netahne ani při 3-4 tis. až za chvili zabere ale moc se mu nechce. mam podezření že je spojka v hají, tak se chci zeptat jak zjistím že je k.o. a taky mi příjde divné že to začalo zničeho nic.nemuže to být třeba nejaké čidlo nebo něco takového. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 pokud přidáš plyn a jen vylítnout otáčky aniž by auto adekvátně zrychlilo, klouže spojka (v tom nejlepším případě). u toho není co víc řešit. mohlo ti třeba povolit gufero a olej zachcal lamelu nebo se odehrálo nějaké mechanické poškození spojky (u fábií se občas utrhne střed lamely) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Mne sa stalo ties nieco take podobne ties pri zosliapnuti plynu ma snahu tahat a zrazu vyletia otacky a nema tah može to byt ta spojka v haji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 je to na 99% tak, jak píšeš. může být třeba mastná lamela, ale každopádně to asi bude muset ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Ale nie vzdy mi to roby niekedy to taha ako dive uplne bes problemov len sem tam sa mi to stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.