jiří octavia Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 (editace) Dneska ráno jsem nemohl nastartovat. Kontrolní svítí tak jak mají a po pokusu nastartovat je klid a nic se neděje.Po odtažení do garáže a cca stání před saharou 10 minut pak start bez problémů. V létě taky startuje bez problémů. Nová baterie, startér, tankováno u shell. Mám Octavia 1,6 74kW Editováno: 4. Únor 2012, autor: jiří octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Nechci to tu pořád opakovat, ale tyto mrazy přesahující -20 udělají hodně. A co máš za auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 No podle nadpisu,hadam že to bude Octavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 ... a taky podle stejného nadpisu, že motor v ní 1,6 74kW jiří octavia: Co znamená "...je klid a nic se neděje..."? Protože zrovna včera jsme to na chatu řešili. Velice podobný problém, jen dotyčnému to po 10 vteřinách držení klíče v poloze start začlo startovat. Došli jsme k závěru, že zatuhla cívka na startéru, el. magnet neměl sílu ji vyhodit, procházejícím proudem cívkou se zahřála, olej/tuk povolil a cívka vyskočila. Každý další start byl už v pohodě, jen zase po delším stání se to opakovalo. U Tebe bych to tipoval taky tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiří octavia Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Ahoj jak popisuješ tak to by mohlo být ono :-) posledně jsem to několikrát zkoušel a pak to chytlo :-) co se s tím dá dělat aby se to neopakovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Dvě možnosti: 1. Nechat to tak, ta mrazy nemůžou trvat věčně. 2. Vyndat startér, rozebrat, promazat vše co se vzájemné hýbe nějakým řídkým mazadlem, složit namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 (editace) Sry, moje chyba, nepodíval jsem se dobře na nadpis. I tak tam má 75kw a v příspěvku píše 74kw Editováno: 4. Únor 2012, autor: Under Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Kilowatt sem, kilowatt tam. Kdo by je počítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiří octavia Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Dík za radu, kouknu se na to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.