SilverGT Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Dobrý den, mám na octavii podvozek od supersportu se snížením 5cm, bohuže jsem po delší době zjistil že se mi sjíždějí pneu z vnitřní strany a pouze na přední nápravě, geometrii už mi dělali ale sjiždí se to dál. Chtěl bych se tedy zeptat jaké jsou možnosti, vyhodit a dát zpět originál podvozek, udělat geometrii kde tomu víc rozuměj, nebo předělaní nápravi nějakým jiným způsobem?? Děkuji za odpověď. Jedná se o 1.6 74kw rv.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 To je normalni, mam to taky. Ale urcite se budou dat nejak postelovat odklony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 No co zkusit jinou geo nejlépe leserem???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.