Vares Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Dobrý den klubáci. Mám možnost sehnat levně motor z Fabie RS tak se chci zeptat jak bude težké ho tam dostat. Jsem mechanik takže Demontáž a montáž motoru neřešim sspíše jak to bude těžké s elektronikou. A jak na Uřady, STK atd. Díky za veškeré rady a porady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 úřady a stk ofiko určitě ne. hlavně taky nezapomeň na detaily, jako jsou brzdy, tlumiče apod. toho jebání kolem přestavby - lepší sdi prodat a koupit rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) doplním že pokud by jsi to chtěl přes uřady , musel by jsi dostat povolení od škody pro přestavbu a musel by jsi projít podobným martiriem jako by jsi stavěl auto pro rally, což je pěkně mastná záležitost Editováno: 6. Únor 2012, autor: michalhajek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Vymena motora sa neda zapisat do TP ... vcera mi prisla odpoved od skodovky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.