tomis21 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Cus,, potřebuji poradit.. Na neutrál mi klepe spojka , očividně odchází. Váhám jestli koupit celou sadu,, nebo to rozebrat a podle toho koupit spatné části?? Co myslíte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Napiš více podrobností. Co máš za motor, kolik najeto atd. Já jsem měnil před týdnem. Najeto 271 tis.km. A měnil jsem celou sadu-nakonec mělo obložení ještě 1mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Mám o2 2004 1.9 Tdi PD ,, najeto 290 000.. Jde mi především o to jestli je potřeba měnit setrvačník,, dostal jsem na to odlišné názory.. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 ahoj, mě dneska řekli v servisu, že prej mi drnčí dvouhmota....prej budu asi muset vyměnit spojku...?Tak nevím co mám teda vyměnit...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Hele ta montáž není nic levnýho a pokud se to už dělá tak jsem to nechal udělat celý. Navíc jestli máš 290tis. a origo tak bych to vyměnil komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Rozhodně vyměnit i s dvouhmotou, hlavně, pokud byses přeci jen rozhodl ji něvyměnit, tak věř, že Ti to bude stále klepat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Rozhodně bych vyměnil komplet, při takových kilometech nemá smysl měnit jen části, protože bys to za chvíli rozdělaval znovu a navc ty staré součásti by mohly rychle opotřebit ty nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanyCar Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Čau.Co se týče výměny toho dvojhmot.setrvačníku tak to zjistíš až to rozebereš podle vůle.nesmí mít větší jak 18stupňů v hřbetu...a víc jak 2,9 milimetrů v klopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 No a myslíte, že je možno s tou klepající spojkou (dvouhmotou) jezdit do její smrti. Nebo ji musím hned vyměnit když už klepe.. Je to totiž celkem ranec za tu novou a do smrti by mohla ještě něco polítat, auto řadí pěkně. Jen klepe na neutrálu..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Její smrt znamená rozpadnutí-tedy i třeba pak novej blok. Takže je to čistě na Tobě co je pak levnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 (editace) Mám o2 2004 1.9 Tdi PD ,, najeto 290 000.. Jde mi především o to jestli je potřeba měnit setrvačník,, dostal jsem na to odlišné názory.. Dík Kdybys chtěl leží mi doma spojka a setrvačník s nájezdem 80 tis.km. V akceleraci mi to v nízkých otáčkách trochu trhalo, ale pozorovatelné jen na Chip. Vzhledem k najetým km jsem to nechal celé vyměnit, ale mít jako ty 290 tak to tam nechám a neřeším... tak kdybys ji chtěl a dáš mi na „pivo“ je tvoje… Editováno: 13. Duben 2012, autor: XTomos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 14. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Kdybys chtěl leží mi doma spojka a setrvačník s nájezdem 80 tis.km. V akceleraci mi to v nízkých otáčkách trochu trhalo, ale pozorovatelné jen na Chip. Vzhledem k najetým km jsem to nechal celé vyměnit, ale mít jako ty 290 tak to tam nechám a neřeším... tak kdybys ji chtěl a dáš mi na „pivo“ je tvoje… Kolik u vás stojí pivo??? Ne vážně,, zájem bych měl,, tak kolik přesně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 ok, napíšu přes SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Ještě jeden dotaz,, znáte někdo rozměry ,,vystřeďovací hřídele lamely" při výměně spojky. Je to konkrétně přípravek T10097. Byl jsem ve škodovce a tam takový věci vůbec neprodávají. A z netu se mi to nechce objednávat.. Mám možnost si ji vysoustružit, ale neznám rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 to pri trose sikovnosti nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 19. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Aha, právě borec ze servisu to taky nemá,, prej od oka, tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 tak od oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.