davidecek19 Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 (editace) No trošku drc a pak bum a ---- no hrůza. Editováno: 25. Duben 2008, autor: davidecek19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 (editace) Po opravě Editováno: 25. Duben 2008, autor: davidecek19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Mám v dílně šikovný lidi. Radsi se nato ani nemam jit divat, ze by me to bolelo. No asi jo, kdyz me vyprav. jak to ...... No neco vytahnout, zevnitr vypacit - z prahu - tam se to delalo od kola - spunt ven a do prahu uz byl prostor. Pak prah bouchnout nize a pod. - tmeleni, brouseni, strik plnice a pod a pak barva. Striknute oboje dvere az k liste. Co tomu rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Mám v dílně šikovný lidi. Radsi se nato ani nemam jit divat, ze by me to bolelo. No asi jo, kdyz me vyprav. jak to ......No neco vytahnout, zevnitr vypacit - z prahu - tam se to delalo od kola - spunt ven a do prahu uz byl prostor. Pak prah bouchnout nize a pod. - tmeleni, brouseni, strik plnice a pod a pak barva. Striknute oboje dvere az k liste. Co tomu rikate? Na fotce z dalky rikam dobre... ale.. ja mam take strikane oboje dvere komplet a kdyz to pak porovnam zblizka, tak je to proste videt, jinej nadech. Nejdrive me to tocilo, ale kdo vi, co se mi jeste s dvermi stane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Mně taky čeká stříkání dvou dveří. Už to tu je v jiném starším příspěvku....kvůli parkování u obchodních domů a bezohledným zm**ům s košíky... P.S.: každopádně zakladatel vlákna má pastelku, tam je to krapet jednodušší než u metly. Moje další auto už metla v žádném případě nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Je znat, ze je to nove striknute,ale odstinove nee. Nechala se namichat barva - presny odstin na aute ne kdyz byla nova. Jinak poznat to je tim, ze se to leskne jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.