Přejít na obsah

skakanie otacok pri teplote motora pod 90, ATD

cimo24

Doporučené příspěvky

zdravim

nic podobne som na fore nenasiel,iba same benziny sa tu riesili. dufam ze sa tu najde niekto kto mal podobny problem a dokazal ho vyriestit lebo uz si neviem dat radu.

mam 1,9TDI PD 74kw ATD 4x4 2002. pri teplote motora pod 90 stupnov mam vzdy problem s otackami, skacu od 900 do 1000, akonahle sa teplota dostane na 90 tak problem prestane. problem vznikol zhruba v odobi ked sa my stalo ze my dosla nafta a par krat som natocil motor "na sucho".motor nezdochyna, pri normalnej teplote ide ako ma, len sa my zda ze my klesla maximalna rychlost, uz sa nedostanem nad cca 170km/h, nejazdim tak,len som skusal ci sa stalo nieco aj s vykonom motora. VAG je uplne v poriadku,ziadna zavada. bolo cistene turbo a meneny podtlakovy regulator turba.

budem velmi vdacny za radu

dakujem

EDIT:

jedna sa samozrejme o otacky pri volnobehu,

Editováno: , autor: Wojnar
Nevíš proč je tady tlačítko "Editovat"?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

tak a problem je vyrieseny.aspon zatial sa to tak tvari(2 tyzdne OK), dufam ze to vydrzi. bola to nafta (tankovane fuel save na SHELL) + STP DIESEL INJECTOR CLEANER tiez kupovany na SHELL. vrelo neodporucam podobne "aditiva".pre istotu som zmenil aj miesto tankovania. prikladam obrazok palivoveho filtra v nadrzi a porovnania cistej a mojej nafty...

post-28114-0-19589600-1330265824_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...