lat01ji Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Zdar, bude mi fungovat DO 1K0 959 753 N, které je dle ETKY pro SUPERB, s mojí OII MR 2007. Díkes. Odpovím si sám: NEFUNGUJE. Editováno: 28. Září 2009, autor: lat01ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 zdravím všechny,Je někdo z okolí Nymburka kdo by předělal centrál na dálku?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko196 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 může mi někdo poradit jak zapojit dálkové ovládání KEETEC CZ 100 na Škodu Octavii II ve dveřích má akorát jeden impulsní drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado123 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 CZ je ovládané cez 1 kabel / - / impulz. už sa nepamätam ale asi žltomodrý zamknutie pripoj na priamo a odomknutie pripoj na ten istý kabel ,ale cez 180 Ohm odpor. Keď potom ešte navolíš predlžený impuly, bude ti aj dotahovať okná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Ahoj lidi, můžete mi někdo poradit? Koupil jsem OII, r.v. 2006, 1.9 TDI, výbava ambiente, ale je mi divný, že k ní nebylo ovládání dálky. Nevíte někdo, jak se dá zjistit, jestli tam ta dálka vůbec je? Divil bych, kdyby ne. Eventuálně jak to řešit, protože mi tam docela po pár dnech chybí. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Nie kazda OC2 ma seriovo d.o. Pozri si datovy stitok v kufri alebo servisnej knizke a tam mas napisane ake kluce boli dodane k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 pokud nemá tak stačí vyměnit komfortní jednotku a dodělat vystřelováky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whisky69 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) pokud nemá tak stačí vyměnit komfortní jednotku a dodělat vystřelováky.. mam novou komfortni jednotku a nove vystrelovaky.. hledam nekoho kdo to umi rozbehat. poradte prosim... Editováno: 27. Červenec 2011, autor: whisky69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 WHISKY69: Este nam prezrad ake mas auto?? Odkial si?? mesto?? SK?? CZ?? NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Tak je to jasný, podle datovýho štítku tam ta dálka pravdu nebyla. Máte někdo zkušenosti s instalací sady RC KEY? Podle toho, co jsem se zatím dočetl, by to mělo jít namontovat. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Lidi, nevíte někdo, zda dokáží v servise Škoda namontovat DO jako z výroby? = se sklopným klíčkem..? Nechci žádný přívěšek a nevím, zda si dávat tu práci a platit si to sám: http://www.rakso.cz/detail/skoda-octavia-ii-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice/ Nebo zda Škoda servis dokáže namontovat originál, což bych si mohl nechat napsat na firmu.. Momentálně mám klasický centrál na klíček.. Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 měl by to dokázat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy77 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Chtěl bych se zeptat mám O2 Ambiente s centrálním zamykání na klíček :-( a chtěl bych ho předělat na DO.Nemáte někdo nějakou informaci nebo zkušenost s tím jestli má ŘJ schopnost "přijmout" signál z DO ve vystřelováku nebo se musí namontovat nějaká univerzální montáž DO. Další dotaz - nedodělával někdo z vás páčku tempomatu? Jak je to náročné ,stačí jen ta páčka a spárovat v ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Nekdy stači jen koupit pačku tempomatu a nastavit v jednotce a nekdy musis vymenit jednotku.. nektere nemaji podporu tempomat.. Prvni si zjisti jestli ta tvoje jednotka umi tempomat at vis co mas koupit... K tomu jestli je to naročne nebo ne reknu jen toto zaleži jak jsi zdatný musis sundat volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy77 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Tak nedělal bych to já ,ale švagr mechanik. Takže radíš napojit na diagnosu a zjistit co to umí a co to chce? A co to DO centrálu nikdo nic neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 To zaleži na tobe. Ja si koupil páčku tempomatu a sel za kamaradem na diagnostiku a za 10minut jsem odjizdel s funkčním tempomatem.. Taky jsem pred koupi nevedel jestli moje jednotka tempomat umi ale chtel jsem ho takze kdyby neumela tak bych pozdeji dokoupil i jednotku. Bud si prvni zjisti co tva jednotka umi a nebo si kup hned pačku a zkus tak i tak pačku kupovat budes.. jen je otazka jestli ušetřiš za jednotku nebo ne... a stim DO bych ti kecal protože jsem ho už v autě mel ale myslim že je blbost aby ti stacil koupit jen dalkovy ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Většinou to jednotka v autě neumí a umusí se vyměnit i jednotka v autě (kvuli DO) a pakuž jena nakódobvat a spárovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 JJ moje to naštestí uměla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy77 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 JJ moje to naštestí uměla Myslím že mluvil o DO :-( ,ale jinak dík za radu, zajedu za švárou a připojíme to na kabeláž a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7650 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Zdravim Chcel by som Vas poprosit o pomoc. Chcel by som dorobit dialkove ovladanie na Octaviu 2. Este som sa na to nepozeral kde je vlastne kablovacka od centralu v aute tak by som bol rad keby mi aj s tym pomozete ale taktiez by som chcel vediet ci je v octavii pozitivny alebo negativny spinac pripadne ako mam zapojit kable na fotky taktiez by sa mi zislo keby ste mi vedeli ukazat schemu na octaviu a ak by slo aky kabel na ktory zapojit vdaka v prilohe posielam foto schemy dialkoveho za rady dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symon.tomas@live.com Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Ahoj, mám O2 2005 1,6 Ambiente, Mělník Potřeboval bych zjistit zda jednotka umí DO nebo ne. Původně v sestavě byla, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslel a nechal DO odstranit. Je tedy možné, že je to pouze zakázané. Prosím o radu, jak zjistit situaci, případně kolik by stála výměna a instalace a zda by zde byl někdo ochoten pomoci. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Lze ověřit dle VINka...pokud to auto umělo z výroby, tak by to mohlo být jen zakázané. 100% ověření = výpis pomocí VCDS z vozu, nebo alespoň identifikace jednotky na adrese 46. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symon.tomas@live.com Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Díky za reakci. Jak to z VIN poznám, moc se v tomto nevyznám. Případně mohu VIN poskytnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 VIN je pod předním sklem na straně řidiče. To je na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.