Přejít na obsah

coudy77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení coudy77

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak po předběžném měření to vychází dobře ,350km a vyjeté půl nádrže ,což předtím vycházelo pomalu na celou .Jak dotankuju do plné napíšu to přesně. Švarg říkal ,že ještě vyčistil škrtící klapku. Zatím vše OK.
  2. Myslím že mluvil o DO :-( ,ale jinak dík za radu, zajedu za švárou a připojíme to na kabeláž a uvidím.
  3. Tak nedělal bych to já ,ale švagr mechanik. Takže radíš napojit na diagnosu a zjistit co to umí a co to chce? A co to DO centrálu nikdo nic neví?
  4. Chtěl bych se zeptat mám O2 Ambiente s centrálním zamykání na klíček :-( a chtěl bych ho předělat na DO.Nemáte někdo nějakou informaci nebo zkušenost s tím jestli má ŘJ schopnost "přijmout" signál z DO ve vystřelováku nebo se musí namontovat nějaká univerzální montáž DO. Další dotaz - nedodělával někdo z vás páčku tempomatu? Jak je to náročné ,stačí jen ta páčka a spárovat v ŘJ?
  5. jelikož nemám PC tak až budu tankovat napíšu :-)
  6. tak POLO je doma oprava 0,- (naštěstí) jen byl stále otevřený ERG ventil ,tak se musel vyčistit a snad bude na chvíli pokoj.Chyba vyrušena přes diagnostiku. Dále vyrušeno dalších (prý) 20 chyb. Tak jsem zvědav co příjde dál.
  7. Tak a je to, dnes se manželce po cestě z práce rozsvítilo "kontrolní světlo emisí" tak auto putuje do servisu a mám podezření ,že lambda je kaput.
  8. Hm na delší trasy je bohužel O2.Toto jezdí jen krátký trasy a po městě.:-( Dnes jsem zkoušel teplotu tak tam asi problém nebude, za 2-3km 90°C,zkusím ještě tu diagnostiku.Do teď jsem měl Feldu a nejvyšší spokojenost i se spotřebou (jediny problém koroze!!! a chybějící servo). Z Pola jsem trochu špatný ,asi to vezmu na delší tůru:-)
  9. zdravím pánové, máme sice VW Polo 1.4 55kW kod motoru BBY ,ale mám ten samý problém,manželka s ním jezdí do práce jen 3km a spotřeba jako blázen, v papírech je, že to má mít spotřebu srovnatelnou s 1.2HTP 47kW ???? už jsem domluvený v servisu na diagnósu tak uvidím třeba je tam něco je špatně:-(
  10. Čau lidičky,stal jsem se (nebudu psát štastným) majitelem OII 1,6 MPi a jen koukám co mě čeká. Koupil jsem ji a od té doby marodím, takže se na ni jen koukám z okna. Mám jet na kontrolu tak to snad vyzkouším v praxi.Když jsem ji "zajížděl" tak jsem nic nepozoroval akorát víc plynu při rozjezdu,každý auto to má jinak (spojka,plyn). Je tam motor s označením BSE ( to je nějaká menoc šílených krav nebo co) a nedočetl jsem se tu zda s ním má někdo problémy, jen ty AVU a BFQ. Samo se to týká i té úpravy přechodových stavů od Cimbu,zda to dělají i u BSE.
×
×
  • Vytvořit nový...