Fabina Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Dobry den mam takový problem na mé fabii 1.4 16V 55kw r.2001, při normální jízde např. na dálnici jedu a z ničeho nic auto škubne rozvítí se kon. check a EPC a auto nereaguje na plyn ani na podřazení prostě nic musim zastavit a chcipnout to a znova nastartovat byl sem v servisu tam to napíchli a řekli že je to škrtící klapka takže sem vyplázl 7500 kč a dělá to furt tak ja už nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mana01 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Mě to dělá taky, ale trvá to jen pár vteřin, pak se zase chytne, většinou je to pří 120 km/h a dnes mi řekl můj opravář, že by to mohl být palivový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 fabina a jak to mas s kabelovym svazkem vzhledemk tvemu MR2001? Mas ho vyveseny odmotany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales6848 Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Ahoj.Uz jsi to vyresil?Me todela taky a jsem upne bezradnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.