Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 A co to tady vidim za spoileeeeeeeeeeeeeeeeeer?? Jen ty listy bych nechal cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 A co to tady vidim za spoileeeeeeeeeeeeeeeeeer?? Jen ty listy bych nechal cerny fuj, spoiler hnusnej, dal jsem ho tam na zimu, abych si mohl pluhovat cestu domu do mřížek se nenavážej, bylo to jen jako docasný řešení(nebylo na mlhovky a bez nich by ty origo mřizky byly taky hnusný)-když to bylo nový nevypadalo to tak hnusně jako po ty hnusný zimě lišty si nechávej jaký chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Ty jsi zvire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 jo a ještě něco, tady se nehodnotej spoilery a mřížky ale kola!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Ty jsi zvire jo bacha na mě se totiž hrozně velký zvíře!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Přejmenujte to tady na "U Klácy", píše sem stejně nejvíc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 taky to má nejnejhezčíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) Přejmenujte to tady na "U Klácy", píše sem stejně nejvíc:-) to víte kola to je moje!!!! to ještě štve, že nemám asi žádný fota v kompu kol co sem měl před spídlošema a tech zimních(to byly origo 14-plechy, pak origo 14 spirit(taky zimní), pak další zimu origo 15 plechy a další zimu origo okta hlíny na zimu, pak přišli na leto patnáctky hlíny Alutec- no a pak už následovali spídlajny atd... ) Editováno: 7. Září 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 jé hele von má HTPéčko a v clasiku a má vrtaný kotouče,jako koukej je sundat co si to dovoluješ....kurňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 jé hele von má HTPéčko a v clasiku a má vrtaný kotouče,jako koukej je sundat co si to dovoluješ....kurňa... jenže já sem vyšahanej magor, takže to je fuk co tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 to my tady víme nééééé....hele tys na tý dovče byl snad měsíc nee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 to my tady víme nééééé....hele tys na tý dovče byl snad měsíc nee??? proooč, byl jsem tam tejden! (ikdyž měsíc bych byl radči ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) Tady moje Barracudy Cult 8X17 Pneu 205-40-17" Editováno: 7. Září 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 já přezouval dneska a rovnou i nové ráfky (ty původní RONAL LZ jsem odřel), chtěl jsem 15", ale nakonec jsem zůstal z praktických důvodů u 14" takže volba padla na Alu ENZO H 6x14" ET 33 Pneu Nokian i3 185-60-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 nejhezčí kola má george a chudej student.............fotku mejch krásnejch poklic asi nechcete, tak si počkám do jara a pak sem hodim kola i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Tady moje Barracudy Cult 8X17 Pneu 205-40-17" Dělaj pěkný koleje, podle toho co je vidět na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) nejsou moje ale nejaky bloncky na parkingu tak sme to blejsknul doufam ze bude prvni Editováno: 9. Září 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 hezký kola...........blbá bloncka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 nejsou moje ale nejaky bloncky na parkingu tak sme to blejsknul doufam ze bude prvni škoda těch OZtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 nj takhle parkujou bloncky no,... fakt skoda OZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 8x17 RH Turbo s 205 40 ZR17. Podlozky 20mm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 a tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 7,5x18 VIA Chrom Limited Wheels s 215 35 ZR18 a vzadu 5mm podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 (editace) já přezouval dneska a rovnou i nové ráfky (ty původní RONAL LZ jsem odřel), chtěl jsem 15", ale nakonec jsem zůstal z praktických důvodů u 14"takže volba padla na Alu ENZO H 6x14" ET 33 Pneu Nokian i3 185-60-14 Dundee: Dobra volba... mam taky, ale 15" !!!!! Editováno: 10. Září 2006, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.