Grygy Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) JA zacinam slintat po techto A za trojec, nekup to=)) Editováno: 7. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 JA zacinam slintat po techto A za trojec, nekup to=)) na ty jsem taky koukal ale rek bych ze to ma hacek v 8*17 nejsou takle krasne prohnuty dovnitr :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 stoho tady bych docela šel do těch Rialu, akorát na fotce bych řekl jsou v 18, ale jsou gute!!! ty mille jsou ale taky gut(spíš takovej už sport design..(de voto jakou má kdo chuť) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tieto , a preto ich mam to su Dezent y?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Predpokladám že tu bude dosť postov tak vyvesujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ja bych strasne chtel nejakou naprostou kultovni klasiku ale penizky :-((( a nejvic totok asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 stěhle bych čeče nejvíc asi ty první, ikdyž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 já kanály ty voe :-) ale zas ZW1 jsou taky mrda nehorazna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 jo jo, kanály by byla hrozná mrda dát je na fábku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tieto , a preto ich mam to su Dezent y?? ano su to Dezent. prikladam foto na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tieto , a preto ich mam to su Dezent y?? ano su to Dezent. prikladam foto na aute chichi hned som si myslel, mam aj ja take akurat len 14ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ještě nejsem rozhodnutej, ale teď jsem našel tyhle 8x18 za 4800. takže zatím tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 2 amogh: ty kanáldekly - to je šílený nějak si to nedokážu představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Vůbec nejvíc nejhezčí jsou tyhle, AEZ Wawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 foto v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Ale kdybych je náhodou neměl, chtěl bych asi něco takého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 nebo v nebílém provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 2 amogh: ty kanáldekly - to je šílený nějak si to nedokážu představit a to já jo, brutálně naleštěný, na fábce to by byl hardcore jak prase!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 já mám dva favority, takže musím šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 a tyhle akorád to budou 15" bo nemám v techničáku větší povolený ale podle mě je to ideální kompromys na normální ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) to Adam - kolko stali tie tvoje, su perfis kodemi:stači jednou kliknout na odeslat Editováno: 11. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 to Adam - kolko stali tie tvoje, su perfis to Adam - su super , kolko tisicsi dal za ne Ty už to nekuř, 2x píšeš totéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Ja jsem pro ty to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Ja jsem pro ty to. bych řek že to je kopie OZ racing bo jaky to sou .. Ale jen mi to připadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.