Publikováno Únor 11, 201213 r Můžete mi prosím poradit,jak mám vymontovat startér z 1.2HTP,když hlavní šroub ,horní nejde vytáhnout,protože je asi 20 cm dlouhý?Jde vystrčit tak na polovinu a pak hlava šroubu narazí na kulisu řazení?To se asi ve škodovce dalo pár chytrých hlav dohromady.........Díky za odpověď.
Únor 11, 201213 r Autor Už jsem to vyřešil,je potřeba odbrousit aku vrtačkou s kamenem,část výlisku na šroubu,který má účel podložky,cca20% obvodu,aby šel protáhnout pod kulisou.Jinak k vůli startéru sundat spodní kryt motoru,horní kryt,vyndat baterii,rozebrat a vyndat kaslík na baterii,který se mimochodem skládá z pěti dílů............,tady se škodovkáři překonaly.
Únor 11, 201213 r a nestačilo s tou kulisou len pootočiť??..pochybujem,že by sa to riešilo brúsenim šróbu
Únor 16, 201213 r dnes som to zbežne pozrel a asi ti tam vadilo to závažie čo je na páke radenia http://www.cc-autodily.cz/paka-razeni-predni-1_1?brand=SKODA&model=FABIA ...ak to bolo ono,tak jednoduchá pomoc..zobrať 13ku gólu,dlhý nástavec,odšróbovať maticu a tú páku vyhodiť von..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.