kosmonaut Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 kontrolka žhavení ,jestli je +30nebo -20 po zapnutí zapalování,se rozsvítí tak na dvě vteřiny. auto bylo v servisu protože tak od -10 nastaruje tak na pátý pokus a všude je cítit čerstvá nafta.V servisu to bylo přes noc a asi jim tam nepromrzlo tolik jako mě u domu vše je prý OK a kontrolka (podle technika) nesvítí počas žhavení, ale jen upozornuje ze je žhavení funkční ,zdá se mi to jako ptákovina jak svítí vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 mě to při -20 svítí asi 3 vteřiny a chytne okamžitě jesti nemáš v prdeli žhaváky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 to si taky myslím,ale diagnostika OK a podle technika taky a ten závan nafty mě nedokázal vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 když málo zažhaví a chytne zasmrdí naftou to je asi normální jem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.