erikh Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) Ahojte, potrebujem poradiť. Nefunguje mi pravé diaľkové svetlo. Poistka je v poriadku, skúšal som asi 3 žiarovky a to isté. Normálne stretávacie svetlo funguje a diaľkové svieti iba ľavé. Skúšal som kontakty - vyzerajú OK, prestrekol som ich kontakt sprejom... Neviete čo ďalej? Octavia combi 1U5, 1,9tdi 66 kW, ALH, r.2001 Editováno: 16. Únor 2012, autor: Luďa Přesunuto z OII do OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikh Vloženo 16. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Nikto nič?? P.S. Ospravedlňujem sa za zlé umiestnenie - moja nepozornosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 svetelna houkacka funguje? zkus jinou packu u volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) No, moment. S páčkou to nemůže souviset. Větví se to až za páčkou: Koukám na to schéma, kontrolka v budíkách svítí? Pokud ano, chyba bude až někde za větvením pro kontrolku (kontrolka je za pojistkou na pravé větvi). Editováno: 17. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Zla poistka na dialkove svetla. Pozicia 18-19 10A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) Ach, Bože! ...Poistka je v poriadku, skúšal som asi 3 žiarovky a to isté. ... Editováno: 17. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 WOJNAR: :smich: Su tam 3 poistky!!! Odkial vies ze kontroloval tu spravnu!!! :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Tři? To mně poser. Proč píšeš, že jen dvě? Zla poistka na dialkove svetla. Pozicia 18-19 10A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 (editace) Tři? To mně poser. Proč píšeš, že jen dvě? TIETO DVE POZICIE POISTIEK SU NA DIALKOVE SVETLA!!!! 1.POISTKA-PARKOVACKA, 2.POISTKA- TLMENE SVETLA 3.POISTKA-DIALKOVE SVETLA. POZICIA POISTIEK PRE DIALKOVE SVETLA JE 18-19 PRAVA,LAVA STRANA. Editováno: 18. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 (editace) A jemu právě jedno nesvítí. Tak proto pojistky na dálkové světla kontroloval. Předpoklámám, že právě ty 18 a 19. Napiš mi a jemu, prosím Tě, která je ta třetí. Děkuji. Editováno: 18. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 KDE PISEM O TRETEJ POISTKE NA DIALKOVE SVETLA!!! :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Bože, Ty jsi chuj. Za předpokladu, že víš co to je. WOJNAR: :smich: Su tam 3 poistky!!! Odkial vies ze kontroloval tu spravnu!!! :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 WOJNAR: CHUJ si len TY!!!! Neviem co nechapes???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 (editace) Zkontrolovat, zda jde na dálkovou žárovku proud. Jinak samozřejmě pojistky pořádně zkontrolovat! Editováno: 18. Únor 2012, autor: Under Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 moc krasny rozhovor, takovy na urovni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Máš pravdu. Ale už jsem musel. A kdyby ještě needitoval dodatečně svoje příspěvky až po mojí reakci na ně, pak by to dávalo i větší smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikh Vloženo 20. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Čaute, nejak sa to tu zvrhlo... Ako píšem poistky 18-19 som kontroloval - sú v poriadku - prehodil som ich medzi sebou a to isté, ľavé ide aj s jednou poistkou aj s druhou!! Keď som skúšal žiarovky iné - všetky robia to isté diaľkové nejde iba na tom pravom... Svetelná húkačka - ani pri tej mi nejde pravé svetlo!! P.S. PROCHY603 - tu píšeš o troch poistkách - ktoré myslíš 18, 19 a ?? - Publikováno 18. únor 2012 - 20:33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Tři pojistky neřeš. To z něj nakonec vylezlo jak z chlupaté deky, že myslí tři PÁRY pojistek. Tys kontroloval ty správné. Vrať se k mému příspěvku č. #4 a řekni mi jak je to s tou kontrokou. Tá svítí nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikh Vloženo 21. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Čau, kontrolka na palubovke svieti normálne. Pri stretávacích aj pri prepnutí na diaľkové. Čo by som mohol ešte skúsiť?? Elektrikára?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 (editace) Tak podle schémy jsi vyloučil chybu všude od spínače přes páčku až po pojistky. Teď ještě měřák nebo nějakou žárovkovou zkoušečku do ruky, odpojit konektor od světla (ne od žárovky, ale ten 8-mi pinový, na schématu označený T8n) a podle schémy proměřit napětí na jednotlivých pinech. Popřípadě opticky zkontrolovat piny ve svorkovnici jestli nejsou vyhřáté, zaoxidované a pod. Jít po kabelové trase a zkontrolovat jestli není někde ulomený/přecvaknutý drát. Editováno: 21. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikh Vloženo 15. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Je to urobené. Chyba bola v koncovke za svetlom.. Tie PINy boli uvolnené v tom plaste, v tej spojke... Bolo potrebné to dotiahnuť a už je to OK.. Neviem ako sa môžu vo vnútri povoliť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 mám ten istý problém akurát že mi nesvieti ani kontrolka na palubovke .. a vobec netušim čo s tym .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.