srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A tu je ten drsný nepríjemný, čo ho nahradil a já jsem divnej a mě se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ale mne sa zdá, že do istého dátumu sa skutočne dával do celého auta rovnaký koberec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Diamant: Áno, spočiatku bol všade ten kvalitnejší. Potom ho v kufri nahradili tým lacnejším, no a v rámci šetrenia ho dali všade a bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Tak to ja mam nastesti ten peknuckejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A mě se strašně líbí ten tmavý , protože ho tam už mááááááám. A nejdou z toho vysát piliny, ale to přece nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.