Lenny93 Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 zdravím vás tu. Mám problém se svým AKL který škube, blbě startuje a je to prostě mrtvý. Bylo mi doporučeno odpojit lambdu a nebo váhu a pokud se to zlepší je to vadný .... po odpojení váhy vzduchu sem se skoro ani nerozjel ale po odpojení lambdy motor přestal skoro cukat a řekl bych, že i o něco líp jede ale nelze to vytočit nad 5200ot. .... můj dotaz teda je, jestli můžu s jistotou říct, že je lambda vadná a koupit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) chjo to musi byt dilema me mechanik rekl ze kdyz si budu masirovat celo tak pojedu rychleji , ne delam si srandu a co ti rekl vag? nech to napichnout a na 100% budes vedet co tomu je a ne nejaky odpojovani, Editováno: 20. Únor 2012, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.